Program anyar kanggo pangguna kanggo ndandani piranti

ndandani dening pangguna dhewe

Salah sawijining perkara sing tansah dikeluhake dening pangguna Apple, sawetara luwih akeh tinimbang liyane, yaiku rega perbaikan dening layanan teknis sing diwenehake dening Apple. Iki nyebabake pihak katelu ditindakake kanggo ndandani ing wektu-wektu tartamtu kanthi risiko sing bakal kelangan jaminan utawa operasi piranti sing bener. Nanging bakal owah karo program anyar perusahaan Amerika sing bakal ngidini pangguna ndandani dhewe piranti kasebut.

Apple wis ngumumake peluncuran program perbaikan pangguna anyar. Bakal nyedhiyakake pelanggan sing pengin nindakake ndandani piranti, kayata panggantos layar lan ijol-ijolan baterei, alat lan komponen asli kanggo ndandani dhewe ing omah. Kepiye carane bisa kurang, program perbaikan layanan mandiri anyar bakal kasedhiya kanggo para pelanggan ing Amerika Serikat. Bakal diwiwiti karo iPhone 12 lan iPhone 13. Iku bakal rauh ngiring dening Mac karo Kripik M1, lan bakal nggedhekake pelanggan ing negara liya ing saindhenging 2022.

Nggawe akses luwih akeh menyang Parts Apple Asli menehi pelanggan luwih akeh pilihan yen perlu ndandani. Ing telung taun kepungkur, Apple wis meh tikel kaping pindho jumlah lokasi layanan kanthi akses menyang bagean, piranti, lan latihan Apple asli. Saiki kita menehi pilihan kanggo sing pengin ngrampungake ndandani dhewe.

Pelanggan sing pengin ndandani omah kudu pesen bagean lan alat asli saka Apple. Dheweke bakal nggunakake toko ndandani layanan mandiri online Apple kanggo nindakake iki. Bakal nawakake pelanggan manual ndandani kanggo instruksi. Sawise didandani, para pelanggan bali menyang bagean sing digunakake kanggo daur ulang bakal nampa kredit kanggo tuku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.