Program daur ulang Apple nambah menyang Apple Watch

Bagean daur ulang Apple ing situs web Apple ing Amerika wis nambahake Apple Watch, model jam tangan pintar Apple bisa dikirim menyang Apple supaya bisa nggunakake maneh saka piranti lan ngolah ulang kanthi efisien. Apple wis daur ulang produk suwene pirang-pirang taun lan mung sawetara "Liam" robot ditambahake kanggo nyampurnakake tugas iki sing malah ditampilake ing intine merek.

Tanpa mangu masalah daur ulang kabeh sing bisa ditindakake penting Kanggo ngapikake lingkungan lan ngurus planet iki, Apple wis suwe melu tugas iki lan nambah upaya liyane. Saiki piranti liyane sing gabung karo dhaptar Apple ing bagean iki yaiku Apple Watch. 

Yen Mac utawa iPad sampeyan duwe kondisi sing apik, sampeyan bisa ijolan kanthi online utawa ing Apple Store lan Apple bakal mbayar sampeyan rada kanggo ikiYen piranti ora bisa digunakake maneh utawa ora duwe regane, sampeyan bisa mbuwang kanthi tanggung jawab karo program Apple iki sing ngidini daur ulang iPad, iPod, Mac, PC, smartphone lan saiki ana ing Amerika Serikat, Apple Watch. Temenan pangguna sing nambah daur ulang komputer ora prelu mbayar apa-apa. Yen kita duwe akeh peralatan kanggo didaur ulang amarga perusahaan utawa sekolah, Apple menehi diskon nalika tuku peralatan merek anyar.

Proses daur ulang kasedhiya kanggo kabeh produk sing pengin dijupuk menyang toko sing diduweni Apple ing saindenging jagad kalebu sing Spanyol, nanging komputer kasebut kudu ditampilake ing dhaptar sing diduweni Apple kanggo bagean daur ulang lan ing kasus iMac, Mac mini, Mac Pro lan PC desktop, iki kudu diproses padha saka web kanthi online saka perusahaan. Ing kabeh kasus, jumlah sing bakal ditampa kanggo daur ulang bakal dibayar dening Apple kaya sing ditindakake nganti saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.