Promosi Apple "bali menyang sekolah" kanthi AirPod gratis

Bali sekolah

Promosi sekolah bali Apple saiki aktif ing Amerika Serikat lan Kanada. Iki diaktifake sawetara jam kepungkur lan bener kanggo tim guru, siswa, wong tuwa siswa lan sapa wae sing mbuktekake dheweke sinau. Ing kasus iki, kaya sing kedadeyan ing acara sadurunge, perusahaan Cupertino nambah diskon nganti 20% kanggo nyewa AppleCare + saliyane pilihan sing diwenehake minangka hadiah, sawetara AirPods kanthi tuku iPad utawa Mac. 

Kita bisa ngomong manawa promosi taun iki padha karo promosi sing diluncurake taun kepungkur. Tawaran karo AirPods gratis kasedhiya saiki kanggo tuku MacBook Air, MacBook Pro, iMac 24-inch anyar, Mac Pro, mini Mac lan mesthine karo iPad Air lan iPad Pro anyar sing kasedhiya prosesor anyar M1.

Ing proses tuku pangguna sing pengin entuk sawetara AirPods kanthi kothak daya nirkabel Dheweke bisa nambah 40 dolar maneh kanggo total lan iki wis diganti. Kejabi promosi iki uga valid kanggo AirPods Pro lan dheweke mung kudu nambah $ 90 nalika tuku. Iki bakal gumantung ing saben wong, nanging mesthine promosi cukup apik kanggo ngerteni rega AirPods kasebut.

Isih kelingan jaman semana nalika njaluk Apple menehi sawetara AirPod kanggo tuku Mac utawa iPad kanggo tuku sing ana gandhengane karo kuliah, pungkasane perusahaan Cupertino lan wis ngancani dheweke suwene rong taun suwene. Bakal enggal teka ing negara kita, dadi kabeh sing mikir tuku Mac utawa iPad, disaranake sampeyan ngenteni sawise musim panas yen aku ora kesusu ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.