ProMotion mlaku ing macOS 12.2 lan nggawe pengalaman Safari sing apik

MacBook Pro 2011

Kayane ngono Teknologi ProMotion sing Apple wis ngenalke ing piranti wiwit bisa digunakake minangka ngirim. Iki paling ora dibuktekake dening sawetara pangguna ing forum sing ngaku amarga wis nginstal macOS Monterey 12.2 ing MacBook Pro kanthi teknologi. ProMotion ngelingi paningkatan ing gulung sawetara aplikasi. Perkara iku mlaku.

Sawetara pamilik MacBook Pro 14 lan 16 inci sing duwe mesin kasebut kanthi dhukungan ProMotion, Lagi ngomong sawise ndeleng gulung lan kinerja sing luwih lancar ing Safari wiwit nginstal macOS 12.2 ing versi beta. Iki nuduhake yen ProMotion ndhukung pungkasanipun eIku bisa digunakake minangka samesthine.

Wiwit model MacBook Pro dirilis mini LED ing wulan Oktober, ana keluhan babagan nggulung Safari lan lack of kompatibilitas karo ProMotion. Teknologi iki wis bisa digunakake lan bisa digunakake kanggo sawetara aplikasi ing Mac, nanging ora liya, lan Safari minangka salah sawijining aplikasi sing ora bisa digunakake kaya sing dikarepake. Nanging, misale jek kabeh wis ditanggulangi lan saiki seneng browsing Web.

Apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku nginstal versi macOS Monterey lan potensial lengkap Apple ing MacBook Pros bakal diluncurake, nggawe pengalaman browsing anyar sing luwih lancar. Apa sing kedadeyan saiki, macOS Monterey 12.2 ing beta mung kasedhiya kanggo pangembang. Kita kudu ngenteni versi anyar bakal dirilis kanggo umum. Sampeyan kudu sabar. Aja kesusu lan ora pengin nginstal macOS versi anyar iki mung kanggo nyoba teknologi kasebut. Sampeyan wis ngerti manawa Apple beta biasane cukup stabil, nanging mesthi beta lan bisa gagal lan kita ora pengin komputer anyar sampeyan wiwit kerja kanthi ora teratur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.