Outlook kanggo Mac bakal dianyari nganggo sawetara warta sing menarik

Outlook 2016 kanggo Mac

Nalika ngomong babagan aplikasi email resmi Apple kanggo Mac, akeh pangguna sing isih frustasi. Ing WWDC pungkasan, kita kabeh mikir manawa Apple bakal nambah pangowahan kanggo aplikasi mail iki ing versi macOS sabanjure, Nanging ora ngono lan dandane wis cukup sithik. Sawetara pangguna nggunakake aplikasi pihak katelu kanggo ngatur email ing Mac lan salah sawijining manajer email sing kasedhiya yaiku Outlook, sing nembe dianyari kanthi sawetara perbaikan sing menarik.

Dandan kanggo Outlook ana sawetara lan sawetara prelu dituntut dening pangguna, kayata pilihan kanggo ngirim email mengko, sing ngidini simpen surat lan kirim yen pengin, template sing ngidini kita nyimpen email kanggo ngirim bola-bali kaya sing dikepengini utawa ngirim lan maca kabar anggere sing nampa uga nggunakake Outlook.

Nanging kita duwe luwih akeh perbaikan kayata pilihan kanggo seret lan gawe acara ing tanggalan saka Outlook lan pangapikan ing konfigurasi akun mail Ing manajer akun dhewe sing bakal mbedakake: Office 365, Exchange, IMAP utawa POP, sing mesthi bakal nggampangake nggawe akun sing dikarepake ing Outlook. Cekakipun, iki minangka sawetara perbaikan sing bakal ditindakake sethithik nganti wulan Juli, mula sawetara perbaikan bisa uga ora kasedhiya saiki nanging bakal ditambah saka versi 15.34 dadi 15.36 pungkasan sing bakal teka ing wulan Juli kanggo Pelanggan Office 365.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)