Proyek Flat California Bakal Mbantu Apple Nggayuh Tujuan Hijau

Apple peduli lingkungan

Nalika Apple nemtokake target, usaha kasebut ora bakal mandheg nganti entuk. Yen diusulake sawetara wektu kepungkur, yen sepuluh taun emisi karbon 0%, mula amarga saiki perusahaan kasebut wis netral ing jinis emisi kasebut. Nanging tujuane uga ora tetep "mung" ing kana. Muga-muga panyedhiya bakal dadi ijo kaya perusahaan kasebut, lan uga pengin ngrampungake salah sawijining proyek sing paling ambisius, kalebu fasilitas panyimpenan baterai paling gedhe ing Amerika Serikat. Proyek Flat California. 

Kita wis ngobrol babagan sawetara kesempatan yen Apple luwih saka perusahaan teknologi. Ati-ati privasi pangguna khusus, gelut kanggo minoritas lan kekarepan lingkungan dihormati lan dijaga sabisa-bisa. Minangka perusahaan perintis, duwe sawetara kewajiban tumrap kamanungsan. Salah sijine yaiku pembangunan berkelanjutan lan pengin dadi perusahaan pertama ing donya sing ora ngetokake karbon. Kanggo iku wis nemtokake wates taun 2030 Lan iki mbutuhake akeh investasi lan pitulung saka perusahaan liyane.

Mula, Apple nuntut para panyedhiya supaya bisa menehi ekologis, supaya bisa tundhuk karo seri protokol supaya luwih ati-ati karo lingkungan. Nanging sampeyan uga kudu ngubengi proyek ekologis penting liyane. Salah sijine yaiku sing diarani Flat California sing tujuane nggawe ruang paling gedhe ing Amerika Serikat, kanggo nggawe panyimpenan baterai. Iki minangka proyek saka panyimpenan energi skala-grid Iki bakal bisa nyimpen 240 megawatt energi, cukup kanggo ngasilake luwih saka 7.000 omah sajrone sedina.

Proyek iki bakal ndhukung sing wis ana 130 tegalan surya megawatt perusahaan ing California, sing nyedhiyakake kabeh energi terbarukan Apple ing negara kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.