Apa proyek Titan mandheg?

Apple-Mobil

Kayane saben awal taun kita kudu ngobrol babagan proyek Titan sing digunakake Apple kanggo ngluncurake mobil listrik ing pasar ing taun 2019. Ing proyek iki, adhedhasar desas desus, udakara 1.000 insinyur sing digunakake, akeh dheweke saka perusahaan ing sektor otomatis kayata Ford lan Tesla, utawa saka perusahaan kaya Samsung lan HP. Nanging kayane Apple ora seneng karo kemajuan proyek Titan lan saiki dheweke mandheg ngrekrut luwih akeh staf, ujare AppleInsider.

 

Kayane wong-wong saka Cupertino wis ngerti manawa mlebu ing pasar sing ora dikontrol luwih angel tinimbang sing dikira, amarga presiden General Motors wis menehi komentar sawetara wulan kepungkur lan sapa sing dikritik amarga pernyataan kasebut. John Ive wis nampa laporan babagan kemajuan sing digawe ing proyek iki lan kayane ora ana sing puas karo asil kasebut, bisa ateges nyusun maneh proyek kanthi lengkap, lan langkah pertama yaiku nyalahake manajer proyek Steve Zadesky.

Zadesky ngumumake sawetara dina kepungkur yen dheweke ninggalake perusahaan amarga ana masalah pribadi, masalah sing mungkin ana gegayutane karo keputusan sing pengin digawe John Ive lan Zadesky ora gelem milih nomer loro, dadi Zadesky wis mundur kanthi sukarela utawa John Ive ditugasake mecat.

Perusahaan kendaraan listrik Tesla, lair ora ana gandhengane karo pengalaman ing sektor otomotif ing taun 2003 lan nganti 2008 durung ngluncurake kendaraan listrik sing pertama, nanging beda karo Apple, Tesla Motor minangka perusahaan sing digawe kanggo pabrik mobil, ora kaya Apple sing produksi utamane adhedhasar pabrikan piranti elektronik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   oscar ngandika

    Aku isih durung ngerti sebabe Apple bakal mlebu kendaraan, aku wis ujar, Cook ora duwe sisih lor kanggo Apple ...