Cara mulihake folder Downloads saka Dock yen wis mbusak

Nalika ndownload file saka internet, kabeh kontendisimpen langsung ing folder Downloads, folder sing bisa diakses langsung saka Dock, amarga ana ing jejere tong sampah. Kanthi tansah duwe folder kanthi cepet, ora prelu browsing Finder nggoleki file sing diunduh utawa ndeleng sethithik mbaka sethithik desktop kita ngisi file, umume ora migunani. Nanging kepiye yen folder undhuhan wis ora sengaja dihapus? Liwat Finder kita bisa ngakses, nanging wis mbutuhake luwih saka siji langkah supaya kita kelangan kedekatan.

Untunge, masalah cilik iki duwe solusi sing gampang banget. Solusi iki padha karo cara sing bisa digunakake kanggo nyelehake ing Dock folder apa wae sing pengin ana ing tangan lan mandheg mbukak Finder supaya bisa ngakses direktori sing padha. Kanggo nyelehake folder Downloads ing Dock, kita kudu nerusake kaya ing ngisor iki.

Pulihake folder Download ing Dock

  • Pisanan kita mbukak Finder
  • Banjur sampeyan menyang menu ndhuwur lan klik ing menu Ir. Banjur klik ing pilihan Inicio.
  • Finder bakal nuduhake kabeh folder sistem sing ditugasake kanggo pangguna. Kanggo nuduhake folder Unduhan maneh, kita mung kudu spilih banjur seret menyang Dock, khusus kanggo wilayah sing sadurunge.
  • Sawise nindakake operasi iki, kita bakal bisa ndeleng kepiye folder Downloads katon maneh ing lokasi asli.

macOS ora ngidini kita nemokake folder ing Dock Aplikasi, Mula, folder Downloads lan folder liyane sing pengin ditambahake ing Dock, kudu dununge ing sisih tengen, ing sangisore garis vertikal ing jejere aplikasi pungkasan sing ditampilake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

13 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   diego ngandika

    apik banget .. Aku sengaja mbusak folder kasebut lan mikir yen aku kelangan informasi .. Aku mulihake kanthi ngetutake apa sing diandharake kiriman kasebut. matur nuwun sanget

  2.   andrea ngandika

    Aku nindakake langkah-langkah kasebut lan folder katon maneh ing jejere tong sampah. Masalahe yaiku sadurunge aku ora sengaja mbusak, folder unduhan dermaga nampilake dhaptar munggah karo sing paling anyar lan saiki jendhela mbukak kabeh download tanpa pesen utawa konser lan aku ora bisa bali menyang folder asli negara. Apa ana sing ngerti cara ngowahi folder ing dermaga Mac supaya dhaptar maneh undhuhan sing anyar? Matur nuwun

  3.   Camila Andrea ngandika

    Aku seneng yen dheweke menehi wangsulan sampeyan bisa bareng karo aku amarga aku duwe masalah sing padha ... pls

  4.   Javier ngandika

    Ing lambang sing dilebokake ing dermaga lan ing menu pop-up, pilih opsi "Fan" ing "Deleng konten minangka". Salam.

  5.   Armando ngandika

    Aku ora mbusak folder, babar pisan ora kelingan. Aku mung wis ilang saka dermaga. Kanthi informasi sampeyan, aku wis ngakses lan nyelehake ing endi sadurunge. Matur nuwun sanget

  6.   Pablo QM ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget! Aku ora sengaja ngilangi lan saiki kanthi panjelasan sampeyan, aku bisa nemokake lambang undhuhan ing Dock maneh!

  7.   sinau ngandika

    matur nuwun sanget! Aku mung nindakake ing Catalina lan tanpa masalah ... April 2020

  8.   sinau ngandika

    Aku nambah komentar saka sawetara minggu kepungkur ... Aku duwe masalah ... saiki folder kasebut miturut urutan abjad lan ora kronologis ... ora bisa digunakake kaya ngono? Kepiye cara nyusun ulang?

  9.   amelia ngandika

    Ora sengaja aku mbusak folder kasebut lan mbalekake maneh ing Dock, nanging aku ora bisa narik maneh, mula ora bisa nemokake apa-apa. Apa sampeyan bisa nulungi aku? matur nuwun

    1.    Kamar Ignatius ngandika

      Selehake mouse ing folder download banjur pencet tombol mouse nengen. Ana macem-macem opsi tampilan ditampilake banjur sampeyan bisa milih mode Fan.

      Greetings.

  10.   David ngandika

    Indikasi sing apik banget, aku wis rampung lan folder download katon ing Dock

  11.   ernesto alonso garcia nikah ngandika

    matur nuwun sanget pitulung

  12.   Paco ngandika

    Matur nuwun, tips sing migunani banget

bool (bener)