Pungkasane 1Password 6 kanggo Mac teka kanthi akeh perbaikan

1Password 6-nganyari-0

AgileBits pangembang, sing tanggung jawab kanggo aplikasi 1Password populer kanggo iOS lan Mac, bubar dirilis. Aku ngomong iki amarga tanpa wingi dirilis nganyari kanggo versi piranti seluler ing iOS lan dina iki dadi giliran versi kanggo Mac, sing pungkasane entuk versi 6.0 program sing ditunggu-tunggu kanggo nggayuh iOS.

Kanggo sampeyan sing ora ngerti aplikasi iki, cukup ujar manawa iki minangka aplikasi kanggo ngatur sandhi global kabeh jinis, kanggo layanan web lan kanggo produk finansial utawa jinis manajemen liyane sing butuh tembung sandhi lan bisa uga ana, uga integrasi karo iCloud lan ngidini sinkronisasi langsung antarane iPhone lan Mac, bisa nggawe "kubah" sing beda nganggo sandhi utama.

1Password 6-nganyari-1
Secara pribadi, aku wis nggunakake aplikasi iki kanggo ngatur sandhi amarga wis suwe kaya sing paling lengkap lan pungkasane paling apik. Ing wulan November, aplikasi kasebut mbukak kemampuan kanggo nggawe kubah tim ing beta supaya sampeyan bisa kanthi aman nuduhake sandhi karo kanca kerja utawa kanca. Iku mesthi a fitur sing dijaluk banget dening pangguna lan saiki nganggo versi 6.0, kita wis bisa duwe sawetara kubah ing aplikasi kanthi kemungkinan ngatur, kaya sing bisa dideleng ing gambar ing ndhuwur.

Salah sawijining fitur sing bakal dianyari ing iOS yaiku "Password Generator" lan saiki uga dipindhah menyang Mac. Generator sandhi iki saiki bakal nggawe sing padha kanthi nggunakake tembung acak supaya gampang dielingi sabisa, nggabungake nomer, huruf lan simbol, nanging uga efektif. Sanajan mesthine isih ana kemungkinan ngasilake sandhi adhedhasar karakter kanthi kerugian sing luwih rumit tinimbang pangguna sing ora ngelingi.

Sing tuku utawa rencana tuku 1Password Langsung saka situs web AgileBits, saiki duwe fungsi sing integral sing sadurunge mung kasedhiya kanggo sing tuku aplikasi saka Mac App Store, fitur iki disinkronake karo iCloud. Apple nuduhake layanan web karo CloudKit taun lalu ing Konferensi Pengembang Seluruh Dunia, mula AgileBits miwiti kerja entuk versi sing kompatibel karo iCloud sing bisa dituku langsung saka toko sampeyan.

Aplikasi kasebut regane $ 49,99 nanging yen sampeyan teka saka versi sadurunge, regane bisa beda-beda. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa mriksa rega lan undhuhan saka link iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)