Pungkasane, kita duwe Apple AirTags

Apple AirTag ditampilake

Dina iki Apple ngenalake AirTag, aksesoris cilik sing dirancang kanthi elegan sing mbantu sampeyan nglacak lan nemokake item sing paling penting karo aplikasi Find My Apple. Sambungake menyang dompet, tombol, tas ransel utawa barang liyane, AirTag pengaruh global Find my network global lan bisa mbantu nemokake item sing ilang.

AirtAg Anyar

Gosip kasebut rampung lan pungkasane duwe AirTags karo kita. Alat cilik kasebut bisa mbantu kita nemokake meh kabeh sing ilang amarga teknologi Find My.

Mupangate jaringan global sing jembar, Golek Kula bisa mbantu nemokake barang sing ilang. Kabeh nggawe data lokasi dadi pribadi lan anonim kanthi enkripsi end-to-end. AirTag bisa dituku kanthi siji lan papat paket kanthi rega $ 29 lan $ 99. Kasedhiya saka Jum'at, 30 April.

Kaiann Drance, Wakil Presiden Pemasaran Global Produk Apple iPhone:

Kita seneng banget nggawa kemampuan anyar sing apik banget kanggo pangguna iPhone kanthi ngenalake AirTag. Mupangate jaringan Find My Network sing jembar, kanggo mbantu dheweke sadhar lacak lan temokake barang-barang penting sajrone urip. Kanthi desain, pengalaman telusuran sing durung pernah ana sadurunge, lan fitur keamanan lan keamanan internal, AirTag bakal nyedhiyakake cara liya kanggo para pelanggan kanggo nggunakake kekuwatan ekosistem Apple lan ningkatake fleksibilitas iPhone.

Saben AirTag bunder cilik lan entheng, nduweni stainless steel polesan presisi, lan tahan banyu lan bledug IP67. 100 persen bisa dikustomisasi. Speaker internal bisa muter swara kanggo mbantu nemokake piranti, nalika tutup sing bisa dicopot nggawe pangguna gampang ngganti batere.

AirTag duwe Pengalaman persiyapan sing padha karo AirPods. Sampeyan mung kudu nyedhaki piranti menyang iPhone lan bakal nyambung. Pangguna bisa milih AirTag menyang item lan menehi jeneng kanthi nilai default kayata "Kunci" utawa "Jaket", utawa menehi jeneng khusus sing dipilih.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.