Referensi anyar kanggo model MacBook awal 12 inci anyar katon

warna-macbook-12-inch

Apple bisa ngrampungake versi anyar saka MacBook 12 inci supaya didol ing pungkasan April ngarep. Kita bisa negesake kabeh iki amarga ana pangembang sing nemokake referensi a model awal 2016 anyar (Awal 2016) ing OS X Image Utility lan OS X Server. Iki dudu pisanan nalika ngobrol babagan model MacBook anyar sing cedhak lan Kaya ing Keynote tanggal 21 Maret, ora ana sing krungu saka wong-wong mau, luwih bisa uga apa sing ditemokake pancen bener.

Kita negesake manawa peluncuran model MacBook anyar 12 inci iki kudu cedhak amarga sebutane yaiku "Awal 2016", lan ora bisa tekan tengah taun tanpa kudu diterusake. Nanging, kabeh bisa diarepake saka Apple lan ora bakal ngganti sebutan kasebut ing versi sistem OS X ing ngisor iki. 

Versi pertama komputer sing nggumun iki diluncurake ing wulan April 2015, mula sawetara dina bakal nggawe model anyar ing adegan kasebut, sing sanajan duwe desain sing padha lan pelabuhan bakal nggawe desain sing luwih kuat prosesor, sing sawise kabeh sing paling akeh sing wis ngeluh para pangguna lan sabenere wis ngindhari supaya ora tuku.

New-MacBook-2016

Model anyar sing diarepake bakal nambah prosesor anyar Skylake Intel. Prosesor anyar iki bisa nyedhiyakake umur batere ing MacBook anyar 10 jam lan duwe CPU 10 nganti 20 persen luwih cepet yen dibandhingake karo prosesor Core M sing dipasang versi saiki. Kajaba iku, bakal ana kenaikan kinerja grafis nganti 40 persen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.