Remote Apple TV bisa uga ana ing tahap desain ulang

AppleTV6

Desas desus babagan Apple TV anyar kanthi desain ulang utawa kanthi dandan katon wis diwiwiti sawetara minggu lan saiki ora ana sing maca. Ing kasus apa wae iki ora ateges ora bakal weruh pangowahan ing piranti iki.

Miturut laporan sing dirilis dening situs kasebut 9to5mac nyebutake sumber sing cedhak karo Apple, perusahaan Cupertino nggawe remote control anyar kanggo ‌Apple TV‌. Nomenclature sing digunakake kanggo remot kontrol anyar iki yaiku "B519" lan ing model saiki yaiku "B439".

Secara logis, Apple TV bisa nduwe renovasi lengkap kanthi pirang-pirang minggu, nanging uga kontrol Siri Remote bisa diganti. Kanthi cara iki wiwit diluncurake Apple TV 4K taun kepungkur 2017 manawa perusahaan Cupertino ora nganyari utawa nganyari Siri Remote.

Ora ana indikasi utawa petunjuk sing jelas babagan pangowahan sing bisa ditambahake kontrol remot anyar iki lan iki normal, nanging ing web 9to5mac percaya yen pangowahan piranti iki bakal "signifikan" mula kudu tliti.

Sing penting saiki yaiku ndeleng dalan sing bisa duwe rumor iki lan apa maneh yen pangowahan prentah uga bisa nyebabake pangowahan piranti. Kaya sing wis dakkandharake ing wiwitan, wis suwe banget amarga kita durung bisa ngomong babagan model TV Apple sing anyar, nanging durung teka. Kita kudu ngerti desas-desus lan muga-muga wulan April iki bisa dipilih kanggo rilis anyar ing Cupertino wiwit Maret iki kita kepengin banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.