Cara ngreset clipboard ing Mac

Sinau babagan cara nggunakake clipboard universal ing macOS Sierra

Mesthi sampeyan wis nggunakake clipboard ing Mac sampeyan ing luwih saka siji kesempatan. Lan sampeyan tanpa sadhar. Sampeyan nggunakake saben-saben nggawe salinan / tempel. Teks kasebut, umpamane, disimpen sementara ing clipboard Mac supaya bisa ditempelake ing jendela liyane utawa uga ing piranti iOS yen sampeyan ngaktifake clipboard universal.

Nanging, bisa uga sawise nggunakake akeh lan bisa uga ambruk, nalika nyalin lan nempelake konten kasebut, prentah ora bisa digunakake. Wayahe miwiti maneh komputer lan ndeleng manawa kabeh bali dadi normal. Nanging yen sampeyan ora kasengsem miwiti maneh Mac, sampeyan kudu ngerti yen sampeyan duwe sawetara cara restart clipboard Mac. Apa sing dakkandhakake:

Wiwiti maneh Mac Clipboard liwat Monitor Aktivitas

Wiwiti maneh clipboard ing Mac

Opsi pertama sing diwenehake yaiku nggunakake Monitor Kegiatan sing bakal ditemokake ing saben Mac. Ana ngendi? Gampang: Panemu> Aplikasi> Utilitas. Ing folder iki sampeyan bakal nemokake Monitor Aktivitas. Apa sampeyan pengin rute sing luwih cepet? Gunakake Spotlight: telpon nganggo spasi Cmd + lan ketik ing kothak telusuran "Monitor Aktivitas". Klik ing pilihan pisanan.

Sawise Monitor Kegiatan diluncurake, ing kothak telusuran ing sisih tengen ndhuwur, ketik tembung "papan". Bakal ngasilake siji asil. Tandhani banjur pencet tombol kanthi «X» sing sampeyan duwe ing sisih kiwa ndhuwur app. Bakal takon yen sampeyan pengin manawa nutup proses kasebut. Sampeyan kudu pencet «Force exit». Papan klip bakal diwiwiti maneh lan mesthi ana masalah salinan / tempel sing bakal dirampungake.

Wiwiti maneh Mac Clipboard Mac karo Terminal

Cara liya yaiku nggunakake Terminal. Ngendi aku mbukak fungsi iki? Ya, kita arep menyang Panemu> Aplikasi> Utilitas. Sawise "Terminal" diluncurake - mesthi, sampeyan uga bisa nggunakake Spotlight kanggo nggoleki - sampeyan kudu nulis ing ngisor iki:

papan pambunuh

Sawise iki sampeyan kudu pencet tombol «Enter» lan nutup terminal. Proses kasebut bakal diwiwiti maneh. Lan, masalah kasebut ditanggulangi. Yen rong langkah iki ora ngatasi, ya luwih becik urip maneh Mac kanggo ndeleng manawa masalah wis dirampungake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Hector Ulises ngandika

    Matur suwun, bisa digunakake kanthi bener nalika aku nglakoni saka terminal, aku duwe MacBook karo prosesor M1