Ring Alarm 2 lan Sirine Ruangan Alarm Sirine lan Sleek ngenalake

Panel alarm 2

Sawetara minggu kepungkur aku saka Mac, kita nyekseni fungsi alarm Alarm sing tepat, ing acara kasebut minangka model alarm generasi pertama lan saiki Ring nembe ngumumake manawa generasi anyar Ring Alarm bakal kasedhiya ing sawetara minggu.

Saliyane alarm Ring generasi kaping loro sing ekonomis lan aman iki, perusahaan kasebut nyedhiyakake sirine ruangan kanggo nglengkapi sistem keamanan Ring. Sirene iki bisa diatur kanthi lengkap lan muni nalika Alarm Ngarep diaktifake. Kaya alarm Ring dhewe, Sirene iki bisa dikontrol liwat Aplikasi Dering ing Mac utawa iOS.

Artikel sing gegandhengan:
Ring Alarm, tameng omah sampeyan kanthi sistem alarm sing lengkap lan gampang dipasang

Sirine anyar nambahake seri lampu kanggo ngenali alarm sing gegandhengan lan bagean fungsi weker kasebut ora bisa dienggo, mula LED internal sing sumunar abang nalika weker dipicu dheweke narik kawigaten lan ngelingake kemungkinan akses tanpa medhot alarm.

Iki uga nggawe swara lan kanthi fungsi Ring Dusk to Dawn sirine eksternal Ring Alarm disinari kanthi putih nalika wengi. Piranti sing sampurna kanggo nglindhungi omah sampeyan lan kanthi rega sing cukup terjangkau, nimbang ketenangan yen wis nawakake penawaran. Ing kasus iki sirine diluncurake kanthi rega 79 euro lan bakal kasedhiya kanggo tuku wiwit 31 Maret.

Weker Ring Generasi Kaloro

Dering 2 weker

Saliyane, tekane alarm ing generasi kaping pindho wis dikonfirmasi, kanthi sawetara perbaikan sistem keamanan. Kita ora sabar ngenteni tangan ing sistem keamanan anyar sing apik iki sing digawe dening Ring. Ring Alarm anyar (generasi kaping 2) cocog karo omah lan nambah desain anyar, keyboard sing luwih apik uga sensor.

Kit 5-potongan versi Ring Alarm versi anyar iki nambah kabeh sing dibutuhake supaya gampang dipasang kaya versi pisanan. Alarm anyar iki kalebu:

  • Stasiun pangkalan
  • Keyboard anyar lan dirancang ulang
  • Sensor kontak kanggo lawang utawa windows
  • Detektor gerak
  • Extender range kanggo omah sing luwih gedhe ora ana masalah jangkoan

Kaya sing sampeyan ngerteni, weker dering generasi kaping pindho iki luwih apik tinimbang generasi pertama babagan desain lan liya-liyane, nanging sing paling apik tanpa mangu-mangu yaiku regane lan regane luwih murah tinimbang versi sadurunge 249 euro. Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ndhaptar Dering.com supaya sampeyan ngerti yen kasedhiya. Perusahaan kasebut negesake manawa bakal ana ing 28 April 2021 mbesuk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.