Robert De Niro cilaka ing set film Killers of the Flower Moon

Robert De Niro

Sawetara minggu kepungkur, pemeran rampung kanggo film Martin Scorsese sabanjure kanggo Apple TV +, mula ana masalah wektu sadurunge syuting diwiwiti. Minggu kepungkur, Leonardo DiCaprio nuduhake gambar saka gambar kasebut liwat saluran Twitter, negesake manawa wis diwiwiti.

Liyane saka tokoh bioskop sing misuwur yaiku bagean saka meh kabeh film Martin Scorsese, kalebu sing terakhir yaiku Robert De Niro. Justru aktor iki, wis ngalami kacilakan cilik, sing wiwitane diklaim sadurunge nggawe syuting film kasebut.

Miturut media TMZ:

Robert De Niro mulih sawise ngalami cedera nalika nggarap proyek Martin Scorsese sing bakal teka lan diantisipasi karo Leo DiCaprio.

Sumber produksi uga sumber sing ana gandhengane karo De Niro ngandhani manawa aktor kasebut cilaka sikile nalika syuting "Killers of the Flower Moon" ing Oklahoma.

Dheweke njupuk pesawat pungkasan Kamis menyang omahé ing New York lan dijadwalaké bakal nemoni dhokter ing dina Jumuah. Tingkat cedera durung dingerteni.

Dina-dina sabanjure, media sing padha negesake manawa DeNiro ngalami cedera nalika ing kutha kanggo syuting, ora nalika syuting. Media kasebut uga nglaporake manawa syuting film kasebut bakal maju kaya sing dijadwalake, amarga DeNiro wis njupuk gambar sing perlu nalika semana lan dununge.

Ing wayahe durung dingerteni apa ombone cidera kasebut, nanging mesthine ora serius. Kamungkinan, ing sawetara dina sabanjure, media tabloid sing padha iki bakal menehi informasi babagan kedadeyan karo aktor veteran sing umur 77 taun iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.