Safari 15.1 saiki kasedhiya kanggo macOS Big Sur lan Catalina

safari

Versi pungkasan saka Safari 15.1 saiki wis siyap kanggo pangguna macOS Big Sur lan macOS Catalina padha bisa nginstal ing komputer. Ing kasus iki, cathetan versi anyar mung nambah koreksi bug lan solusi kanggo masalah sing dideteksi ing versi sadurunge. Kasunyatane yaiku versi Safari iki uga bali menyang desain tab sadurunge ing macOS Monterey lan ing kasus iki uga ditindakake kanggo wong-wong sing, kaya aku, ditinggal karo versi sadurunge, macOS Catalina utawa macOS Big Sur.

Wiwit WWDC pungkasan taun 2021, perusahaan Cupertino nambahake akeh owah-owahan ing browser Apple lan salah sijine yaiku tab gaya iOS. Iki kayane ora mung kejiret karo pangguna macOS lan ngadhepi panjaluk sing terus-terusan, dheweke pungkasane bali menyang desain sadurunge. Saiki misale jek kabeh kaya sing dikarepake pangguna lan ing kasus iki tab bali kaya ing versi sistem sadurunge.

Kanggo nginstal versi paling anyar saka Safari ing Mac, kita mbukak Preferensi sistem banjur klik pilihan Update Software. Ing bagean iki, versi anyar sing kasedhiya, siap diinstal, katon. Elinga yen perlu kanggo nutup Safari kanggo nindakake instalasi, supaya elinga yen kita pengin nganyari. Sawise kita duwe versi browser sing dianyari, kita kudu katon ing menu Safari> Preferensi kanggo bali menyang tampilan sadurunge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.