Saiki kasedhiya, ing beta, Adobe Illustrator kanggo Apple Silicon

Adobe Illustrator

Sawise pirang-pirang wulan, bocah-bocah ing Adobe nganyari saben aplikasi sing ditawakake ing pasar supaya kompatibel karo pemroses Apple M1. Sawetara minggu kepungkur, dheweke ngeculake versi pungkasan de Adobe Photoshop, versi sing isih kurang fungsi kanggo ditambahake.

Saiki giliran Adobe Illustrator, aplikasi sing beta pisanan saiki kasedhiya lan kedadeyan telung wulan sawise betas pertama yaiku Adobe Premiere Pro, Premiere Rush lan Audution, tegese Illustrator minangka bebek ala Adobe.

Kaya ing betas sadurunge, Adobe ujar manawa beta pertama Illustrator sing kompatibel karo pemroses Apple M1 kalebu akeh fungsi dhasar versi kanggo prosesor Intel lan nalika pirang-pirang wulan, fungsi liyane bakal dileksanakake supaya pangguna ora kudu terus nggunakake Rosetta 2 kanggo fungsi tartamtu.

Nganti saiki, pangguna kudu nggunakake emulator Rosetta 2 saka Apple supaya bisa mbukak Adobe Illustrator ing Mac sing didukung karo prosesor M1 Apple. Kaya Photoshop, Illustrator ora mung nawakake kinerja luwih cepet, nanging saliyane iku, keandalan uga saya mundhak, miturut apa sing dikandhakake saka Adobe.

Yen sampeyan pangguna Adobe Creative Cloud lan duwe salah sawijining komputer anyar Apple kanthi prosesor ARM, saiki sampeyan bisa download versi anyar iki ing komputer liwat aplikasi Creative Cloud Desktop, ing ngendi uga kasedhiya ing sisa betas sing, saiki, kasedhiya saka kabeh aplikasi pangembang iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.