Saiki sampeyan bisa nuduhake Apple Card karo kulawarga: Kulawarga Apple Card

Kulawarga Apple Card

Layanan pertama sing ditawakake Tim Cook dina iki ing acara musim semi virtual tanggal 20 April: Kulawarga Apple Card. Kanthi ide manawa kulawarga duwe kelestarian ekonomi lan karo sekutu Goldman Sachs, tawaran finansial anyar iki diluncurake sing mesthi bakal nyenengake para pangguna.

Apple dina iki mbukak fitur anyar sing diarani "Apple Card Family" ing acara khusus Spring Loaded, sing ngidini pangguna bisa nggunakake nuduhake Card Apple sing padha karo anggota kulawarga liyane liwat iCloud.

Sing duwe kertu Apple bisa ngundang wong liya supaya nuduhake kertu lan nglacak pengeluaran saben wong ing aplikasi Wallet. Sampeyan uga bisa ngeset watesan mbuwang kanggo saben pangguna ing kulawarga kasebut umure 13 taun utawa luwih, Lan bakal ana pilihan khusus kanggo wong tuwa kanggo ngontrol pengeluaran anak. Kontrol wong tuwa sing bakal migunani, mesthi wae.

Pangguna Apple Card bakal bisa pilih ing antarane rong jinis enggo bareng. Kanthi "Ngidini mung mbuwang dhuwit", pangguna sing diundang ora duwe akses menyang saldo total, setelan lan riwayat transaksi. Kanggo ngaktifake fitur kasebut kanggo anggota sing diundang, pamilik kertu kudu milih opsi "Dadi pamilik siji."

Gagasan iki dimaksudake kanggo nggawe maneh carane pasangan, mitra lan wong sing paling dipercaya, nuduhake kertu kredit lan nggawe kredit bebarengan. Cara kanggo nduwe ekonomi sing sehat ngluwihi awake dhewe.

Jennifer Bailey, wakil presiden Apple Pay, ujar manawa "Kulawarga Apple Card nggawe wong bisa mbangun riwayat kredit sampeyan uga padha. »

Kita wis ngerti manawa ing AS prekara-prekara beda banget tinimbang ing Spanyol utawa Eropa. Dadi, saiki fungsi iki, kanthi logis Mung bakal diwenehake ing negara Amerika. Saiki kita ora duwe Apple Card lan kita nganggep butuh wektu suwe kanggo teka.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.