Proses adol Toshiba terus; Apple lan Cia nawakake $ 18.200 milyar

Ndhuwur Toshiba

Warta sing wis dibahas ing wiwitan April taun iki 2017. Dina iki kita nampa laporan anyar saka Reuters, ing ngendi dheweke ujar manawa, sanajan kanthi luwih alon, Kolaborasi lan / utawa proses penjualan Toshiba karo Apple lan klompok investasi sing dilanjutake terus. Nyatane Modal BainKlompok investasi kasebut, didhukung dening perusahaan teknologi berbasis Cupertino, wis nawakake $ 18.200 milyar kanggo njupuk divisi chip raksasa Jepang kasebut.

Ketoke ana kompetisi gedhe kanggo unit iki saka Toshibawiwit Western Digital Iki uga nawakake dhuwit sing akeh, sanajan ora ngluwihi sing digawe pisanan dening Apple lan klompok investasi.

apel-toshiba

Miturut sumber sing ngerti negosiasi, Reuters njupuk apa Toshiba wis tetep divisi chipmaking supaya bisa didol menyang penawar sing paling dhuwur amarga bolongan ekonomi sing gedhe yaiku perusahaan kasebut, kanthi miliaran kerugian amarga umume divisi nuklir Amerika sing gagal, Westinghouse.

Ketoke Salah sawijining cacat sing kudu ditindakake perusahaan Jepang kanggo adol penjualan iki, yaiku pamrentahan negarane dhewe, sing nolak adol perusahaan kasebut dadi modal asing, matesi kemungkinan penjualan perusahaan.

Yen pungkasane panguwasa nasional ing negara Asia setuju kanggo ujar tuku kanthi modal asing, Klompok investasi duweke Apple pancen luwih seneng entuk adol divisi chip kanthi jumlah udakara $ 18.200 milyar, utamane amarga rong faktor: tawaran sing digawe dening anggota bid liyane ora entuk jumlah kasebut, lan konfrontasi yudisial terus-terusan ing antarane Western Digital y Toshiba sing kedadeyan ing pirang-pirang kasus ing taun-taun pungkasan ora milih hubungan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.