Salinan AirPods sing ngluwihi moral

Kapan Apple ngeculake produk anyar, salinan bakal ditampilake. Salinan iki kadang ora setya kaya sing bisa ditrapake, nanging yen kedadeyan kasebut Dina iki, kita nggawa salinan sing ora isin lan wates karo sing ora moral.

Cetha manawa nalika Apple bakal produk anyar ing pasar, investasi akeh dhuwit kanggo P&P amarga jagad sing kita kembangkan ora mandheg terus berkembang lan teknik lan teknologi bisa digunakake.

Salah sawijining produk sing durung nate didol Apple wiwit presentasi yaiku AirPods, keajaiban rekayasa mikro sing wis ditemtokake dening fitur sing wis diterapake Apple ing antarane.

Cetha manawa konsep sing padha tanpa kabel saliyane bentuk sing ana lan kasus sing diisi ulang nggawe pilihan sing apik banget sanajan regane sanajan 179 euro luwih murah tinimbang sing bisa ditemokake ing merek liyane kayata Samsung, Apple Beats utawa Bose.

Para penyalin salinan bisa seneng amarga yen sing dikarepake yaiku duwe headphone nirkabel kanthi bentuk AirPods tanpa dadi AirPods, wong-wong Tionghoa wis nindakake tugas lan lancar banget. Kita wis nemokake ing salin salinan AirPod sing setya lan nalika kita ujar manawa setya, iku apik banget amarga siji-sijine sing ganti yaiku jinis plastik sing ora putih lan mengkilap uga sensor sing duwe headphone sing ing kasus iki wis diganti dadi tombol push.

Rega, mesthine luwih murah, mula bakal ana akeh wong sing kepincut karo produk iki. Ana telung model gumantung saka bentuk kanal kuping sampeyan amarga, kaya sing sampeyan ngerteni, Apple mung ngluncurake langkah supaya AirPod ora cocog kanggo kabeh wong. Model kasebut ngarani awake dhewe I7S, I8S lan I9S.

Kaya sing sampeyan ngerteni, kasus sing ngemot banjur ganti uga beda karo bentuk headphone. Sing dadi salinan asli Apple yaiku model I9S lan kalebu tas transportasi saliyane band sing gabung supaya ora ilang amarga tiba. Regane kalebu 25,81 euro nganti 31,31 euro lan sampeyan bisa ngerteni luwih lengkap babagan link kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juan Ma Noriega Cobo ngandika

    jojojojo aku wis duwe helm anyar xD