Pasang AirTag menyang Siri Remote ing Apple TV yen sampeyan duwe printer 3D

Siri Remote

El Airtag wis menehi akeh babagan kanggo ngomong. Pelacak Apple cilik anyar iki duwe rong kekuwatan supaya bisa dadi piranti paling laris ing perusahaan babagan jumlah unit. Salah sijine yaiku fleksibilitas. Cilik, lan batere tahan suwene setaun.

Lan sing nomer loro rega. Kanggo 35 Eurosampeyan duwe tracker sing apik ing sistem "Telusuran" Apple. Dadi yen sampeyan duwe printer 3D lan imajinasi, saiki sampeyan bisa nyelehake AirTag ing obyek sing paling beda sing biasane sampeyan ilang, kayata remot kontrol ing Apple TV.

AirTag mung wis sepuluh dina ing pasar lan yen sampeyan duwe 3d printerSampeyan wis bisa nemokake ing internet macem-macem rencana kanggo nggawe dhukungan plastik lan masang tracker Apple menyang obyek sing biasane sampeyan ilang, utawa wedi nuli nindakaken.

Wis kedadeyan kita kabeh. Sampeyan nampa ing omah, njupuk saka kothak, digandhengake karo iPhone lan nyoba. Lan nalika sampeyan ndeleng ing tumindak, otak sampeyan wiwit ngebom sampeyan ing kabeh panggonan sing "kudu" ngubungake. Sampeyan kudu ngerti manawa Apple ora ngidini sampeyan ngontrol luwih saka 16 unit saben pangguna. Kanggo saiki

Sampeyan bisa nyithak nganggo printer 3D

Pangguna sing pinter (PrintSpiredDesigns) wis nggantung ing platform tuku lan adol Etsy omah plastik sing digawe karo printer 3D kanggo ngontrol remot Apple TV, lan ing sisih mburi, AirTag. Gagasan sing apik.

Dadi, sampeyan ora bakal edan nggoleki maneh Siri Remote. Kanthi iPhone sampeyan bakal bisa langsung nemokake. Sampeyan bisa tuku kanthi rega 13 Euros, utawa ndownload rencana STL kanthi 2 Euro lan nyithak dhewe yen duwe printer 3D.

Yen sampeyan duwe printer 3D, goleki ing internet lan sampeyan bakal bisa nemokake macem-macem kasus kanggo masang AirTag menyang akeh obyek. Demam AirTag wis diwiwiti.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.