Mikir adol MacBook Pro karo Touch Bar? Apple nyaranake langkah sadurunge iki

Yen sampeyan duwe MacBook Pro wiwit taun 2016 lan duwe Touch Bar, Mac ora duwe prosesor siji, nanging loro. Ya, Touch Bar paling ora ing model 2016 lan 2017 (kita bakal bisa ndeleng apa sing bakal kedadeyan ing mbesuk) duwe chip kapisah saka chip tengah Mac sampeyan. Amarga iku, langkah-langkah sing biasane ditindakake nalika adol utawa transfer peralatan teknologi lan Temenan kita ora pengin menehi jejak ing endi wae, wektu iki ora cukup kanggo mbusak hard drive. Apple nyaranake sampeyan nindakake ing ngisor iki.

Mula, nalika Touch Bar nglumpukake informasi, Kita kudu nindakake sawetara tumindak saka terminal, supaya informasi pribadi ora lelungan ing tim lawas kita. Intine, data iki disimpen kanthi aman ing Enclave Aman. Yen sampeyan nggoleki informasi ing kaca Apple babagan cara mbusak informasi kasebut saka Touch Bar, sampeyan ora bakal bisa nemokake luwih saka siji Pandhuan kanggo nggunakake garis Apple. Nanging, sampeyan bisa mbukak pandhuan dhukungan sing ngajak kita njupuk sawetara langkah saka terminal lan mbusak informasi saka Touch Bar. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

Sampeyan bisa mbusak informasi sing disimpen karo Touch Bar sadurunge adol utawa menehi MacBook Pro.

Pisanan, wiwiti saka Recovery macOS: Pencet terus Command-R ing keyboard kanthi cepet sawise pencet tombol daya kanggo nguripake Mac, utawa sanalika sawise Mac wiwit urip maneh.

Nalika jendhela macOS Utilities katon, pilih Utilitas> Terminal saka garis menu. Ketik printah iki ing Terminal: xartutil --erase-all

Pencet ESC, ketik Ya, nalika dijaluk manawa sampeyan yakin, banjur pencet ESC maneh. Pungkasan, pilih Terminal> Exit Terminal banjur pindhah menyang langkah sabanjure.

capture_macbook_pro_running_airmail_touch_bar Yen sampeyan wis adol MacBook Pro nganggo Touch Bar lan durung nindakake langkah-langkah kasebut, ora ana sing kudu kedadeyan, nanging ora bakal gawe salah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.