Sampeyan saiki bisa ndownload Dropbox beta sing kompatibel karo Apple M1

Beta anyar Dropbox nggawe luwih mirip iCloud

Dropbox wis dadi salah sawijining perusahaan sing luwih tenang kanggo ngganti aplikasi sinkronisasi file supaya bisa ditindakake kompatibel karo prosesor Apple ARM.

kudu dipasang keributan apik ing situs web sampeyan sawise jawaban kanggo pitakonan ing situs web dhukungan babagan versi kanggo prosesor ARM kanggo perusahaan sing ngumumake rencana majeng kanggo nganyari aplikasi.

Kurang saka seminggu kepungkur, wong lanang ing Dropbox diwiwiti tes ing beta tertutup aplikasi sing kompatibel karo pemroses Apple ARM. Saiki, misale jek sing tes pisanan wis sukses lengkap lan perusahaan wis mung announced ing kasedhiyan beta iki kanggo pangguna.

Kanthi cara iki, yen sampeyan klien Dropbox utawa sampeyan nggunakake versi gratis lan sampeyan uga duwe Mac sing dikelola dening prosesor M1, M1 Max utawa M1 Pro, sampeyan bisa ngundhuh beta pisanan iki lan lali babagan nggunakake emulator Rosetta 2 supaya bisa nyinkronake konten sing disimpen ing platform iki.

Kanthi cara iki, aplikasi bisa entuk manfaat saka kabeh fitur sing ditawakake pemroses Apple ARM: luwih cepet lan kurang daya, fitur becik kanggo nalika nggunakake piranti hotspot lan utamané nalika nggarap file gedhe.

Kaya sing wis dakcritakake ing ndhuwur, aplikasi Dropbox resmi isih ora kompatibel karo prosesor ARM Apple, amarga saiki ana ing beta. Yen sampeyan pengin download beta mbukak dropbox pisanan iki Kanggo prosesor ARM sampeyan bisa nindakake liwat iki pranala


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.