Apa sampeyan seneng desain anyar Apple Watch Series 7?

Apple Watch Series 7 Render

Pitakonane cepet, jelas lan langsung. Gosip babagan kemungkinan owah-owahan desain jam tangan Apple kanthi jelas nuduhake manawa taun iki sawise akeh Apple ngrencanakake modifikasi, nanging iki bisa uga ora narik kawigaten kabeh wong lan adhedhasar ide desain paling alun-alun Kita ngluncurake survey iki kanggo sampeyan.

Model Apple Watch sing anyar bisa nambah kasus kanthi sisi sing rata, adoh saka desain babak sing saiki kudu digawe. Desain jam tangan ngarep lan umum bakal padha, sing bisa diganti utawa sing dicritakake ing desas-desus lan bocor yaiku dheweke bakal nambah sisih rata kanthi gaya iPhone 12 paling murni.

Gambar Apple Watch sing mestine bisa mbantu kita ngerti babagan desain anyar kasebut. Iki ora dikonfirmasi kanthi resmi dening Apple utawa sapa wae, nanging desas-desus nuduhake pangowahan iki lan mulane kita pengin ngerti pendapat sampeyan babagan iki, Apa sampeyan seneng desain anyar Apple Watch Series 7?

Apple Watch Series 7 Render

Kanggo iki, kita selehake survey iki sing sampeyan bisa nanggapi lan yen sampeyan pengin sampeyan bisa menehi pendapat kanthi komentar uga bisa rampung ing sisih ngisor artikel. Umumé, rendering sing ana ing gambar kasebut bisa nyedhaki kasunyatan desain Apple Watch sing anyar, pungkasane kita bakal ngerteni manawa iki dikonfirmasi utawa ora ing wektu sing suwe, kurang luwih sawetara minggu .

Apa sampeyan seneng desain anyar Apple Watch Series 7?

Deleng asil

Loading ... Loading ...

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.