Sampeyan saiki bisa ndeleng gambar 3D Apple Park ing Apple Maps

Salah sawijining kritik sing digawe ing peta Apple yaiku ora ana konten sing dibandhingake karo pesaing utamane, Google Maps. Paling ora, nalika ana gawane struktur Apple Park, kita bisa ujar manawa Apple ana ing kana kanthi saingan. Kita mung kudu ngakses peta Apple, goleki Apple Park lan pilih opsi Apple Park ing Cupertino.

Penting, pilih pilihan petaYen kita ganti dadi tampilan satelit, kita bakal ndeleng gambar wayahe sadurunge, ing fase bangunan kasebut isih durung rampung.

Rincian gedhe sing bisa ditemokake ing 3D rendering, sing kasedhiya sanalika ngeklik tombol ing sisih tengen ngisor. Contone, kita bisa ndeleng kanthi rinci: lawujud bangunan, dalan lan unsur aksesoris. Sanajan pengin, kita bisa mriksa kanthi rinci babagan panel surya bangunan utama.

Rincian perwakilan terus karo rincian dalan ing antarane ruangan liyane. Kita temokake, saliyane bangunan utama, ing bangunan kanggo parkir, cedhak dalan gedhe 280, simbolis Teater Steve Jobs lan dalan sing nyambung sawetara bangunan lan liya-liyane. Nganti a sendhang cilik ing njero bangunan utama sing arupa cincin.

Pungkasan, sanajan ora ana gandhengane karo Apple, sakcedhake kampus Apple anyar diubengi karo restoran cepat saji. Mula, yen sampeyan krasa luwe sawise ngunjungi Apple Park, sampeyan bisa ngisi daya batere kanthi luwih nyaman.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.