Sanajan sampeyan duwe sawetara ID Apple, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka Apple One

Apple One minangka layanan anyar Apple sing tujuane nggabungake sawetara layanan kanthi biaya siji kanggo pangguna. Kanthi cara iki, pelanggan bakal bisa ngakses platform sing beda kanthi ID Apple sing padha. Sing paling apik yaiku nindakake kanthi rega sing luwih murah tinimbang yen ngakses layanan kasebut kanthi kapisah. Ora padha kanggo mbayar Apple TV + lan Apple Music, kanthi beda tinimbang biaya gabungan. ICloud uga kalebu ing kene lan iki nalika ana pitakonan? Sapa sing duwe sawetara ID Apple sing bakal entuk manfaat saka opsi iki?

Gagasan Apple yaiku ngluncurake produk sing diarani Apple One sing regane $ 14,99 kanggo langganan Apple Music, Apple TV + lan ruang iCloud 50 GB saben wulan. Banjur kita bakal duwe rencana kulawarga lan pungkasane pilihan sing paling lengkap, nanging uga paling larang sing bakal ditambahake dening Apple News Apel Fitness +. Biasane, pangguna Apple ndhaptar layanan kasebut kanthi ID sing padha. Nanging babagan sing duwe pengenal sing beda-beda?

Intine, ora bakal ana masalah. Nggayuh media sosial, Chris Espinosa, salah sawijining karyawan paling dawa ing Apple, ujar manawa wis mriksa kemungkinan sampeyan bisa gabung karo program Apple One kanthi ID sing beda. Wis rampung kanggo nanggepi hipotesis sing diangkat dening Christina Wijayanti (@ ChristinaWijayanti)  lan ujar manawa ora ana kompatibilitas. Mula bisa ditindakake tanpa ana masalah.

Yen sampeyan salah siji sing nggunakake ID Apple kayata Apple Music lan ID liyane kanggo iCloud, sampeyan ora bakal nemoni masalah Apple One. Sampeyan bisa nggunakake ID sing dipengini amarga Apple bakal ngenali sisane pengenal sing digunakake lan sampeyan bisa ndhaptar. Paling ora, iku sing diarepake perusahaan lan layanan sing dimaksud.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.