Sawetara Macbook Pro 2016 nuduhake macem-macem GPU tinimbang sing diiklanake

new-macbook-pro-space-grey Nganti saiki minangka tugas sing asring yaiku mriksa komponen komputer, yen sampeyan kudu tuku liyane utawa tuku komputer ing toko Apple sing ora resmi, kanthi tujuan ngerti komponen sing digandhengake kanthi luwih dhisik.

Ing jalur iki sampeyan bakal ngerti cara ngakses informasi iki. Yen ora, sampeyan kudu ngeklik apel ing pojok kiwa ndhuwur banjur pencet Babagan Mac iki. Kanthi ngeklik papat tab pertama, sampeyan bakal nemokake guts peralatan iki, kanggo mriksa spesifikasi peralatan kasebut.

Saliyane, sawetara jam kepungkur, pangguna sing wis entuk 2016 ″ Macbook Pro 15 lagi komunikasi macem-macem kesalahan sing gegandhengan karo GPU saka tim anyar sampeyan. Pangguna iki wis takon babagan Mac iki Dheweke menehi komentar babagan nggabungake grafis sing luwih apik tinimbang sing diumumake dening pabrikan ing kaca Web. Sawise verifikasi wis dileksanakake, informasi iki ora bener lan tim pungkasane nggawa grafik sing diumumake.

Khusus, informasi sing ditawakake Mac anyar yaiku Iris Pro 580, nalika chip nyata sing diumumake dening Apple yaiku Intel HD Graphics 530. Kasunyatane, chip sing menehi informasi komputer ora dilebokake dening Apple ing Mac apa wae. intel_graphics

Ing kasus apa wae, Apple ngetutake kanthi nyatakake yen kesalahan kasebut amarga informasi sing salah diinterpretasi antarane tim pangembangan sistem lan tim perangkat keras. Iki uga njlentrehake manawa grafis sing bener yaiku Intel HD Graphics 530, nanging kesalahan informasi ing database nggawe pangguna bingung.

Mangkene kontroversi MacBook Pro 2016 dibukak maneh, ing babagan menehi keseimbangan antara kekuwatan luwih utawa efisiensi liyane. Ing tangan siji, kita ngomong babagan peralatan Pro, sing kudu menehi kinerja dhuwur. Saliyane, kita uga kudu mikir manawa kasebut minangka tim, dikontrol karo otonomi batere lan dimensi lan bobote laptop.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.