Sawetara pangguna nglaporake kesalahan firmware nalika nginstal macOS High Sierra

Katon yen sawetara pangguna bakal nglaporake masalah nalika nginstal macOS High Sierra anyar lan ana kesalahan nalika nganyari firmware. Kita ora ngerti tenan sebab-sebab kesalahan iki amarga kabeh perkara ora kedadeyan, nanging indikasi sing pertama ora kompatibel karo format APFS anyar lan SSD iki. 

Nganyari biasane diwiwiti ing komputer kasebut lan banjur nuduhake kesalahan kaya sing dituduhake ing gambar sing bisa dideleng ing header artikel iki -kanggo pangguna Osiris- lan kabeh proses mandheg. Kesalahan jelas: gagal nalika "mriksa firmware".

Kayane ana sawetara Mac sing duwe disk kanthi masalah kompatibilitas lan iki ditambahake dhaptar sing pabrikan OWC nglaporake masalah sing padha, iki:

  • MacBook Air (11-inch, Mid 2013)
  • MacBook Air (13-inch, Mid 2013)
  • MacBook Air (11-inch, Awal 2014)
  • MacBook Air (13-inch, Awal 2014)
  • Mac Pro (pungkasan 2013)

Sawetara pangguna ngaku ora nginstal disk iki ing Mac lan duwe kesalahan sing padha nalika nganyari. Ing kasus apa wae, sing mung bisa ditindakake yaiku gunakake partisi pemulihan, backup utawa download langsung macOS liwat WiFi, nanging sithik wae. Sing jelas yaiku yen gagal nganyari firmware, kita ora bisa nganyari versi lan mung obat kanggo saiki yaiku ngenteni tambalan utawa nganyari saka Apple. Kita ora bakal kehabisan Mac ing versi macOS sadurunge, ing kasus iki macOS Sierra.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

48 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Hok ngandika

    Aku duwe 27 ″ i7 pungkasan taun 2009 iMac kanthi 500Gb WD Blue SSD lan menehi kesalahan nalika nganyari menyang High Sierra, aku wis nyoba kaping pirang-pirang lan ora ana apa-apa

    1.    edilbert ngandika

      Halo, aku pangguna MacBook Pro, aku nginstal macOS High Sierra lan kabeh sing normal, aku ngeculake kabeh, aku mung turu lan nalika tangi aku entuk pesen kesalahan lan jarene diwiwiti maneh, saiki daklakoni , Macku ora kliwat wiwitan bagean, ngemot sethithik huruf Ireng katon lan diwiwiti maneh banjur ana pesen katon yen ana kesalahan nalika wiwitan, ngenteni sawetara detik banjur baleni, kabeh daklakoni proses lan perkara sing padha sing kudu daklakoni utawa sing bisa ditindakake terus kedadeyan

  2.   Alvaro Augusto Casas Valles ngandika

    Ati-ati, dudu sing duwe tablet grafis wacom, aku ora ngerti apa aku wis nyebutake ing kene, nanging yen nganyari menyang kutha sing paling dhuwur, wacom duwe driver tanpa nganyari lan nganti pungkasan Oktober ora ana apa-apa.

  3.   Luis Vazquez C. ngandika

    Aku menehi kesalahan liyane ..

    "Kesalahan Com.apple.DiskManagemwnt 0",

    Aku wis nggawa layanan teknis lan kedadeyan sing padha, aku bakal nyoba nginstal saka 0.,

  4.   Juan Ma Noriega Cobo ngandika

    Untunge aku wis cukup nglaporake subyek. Ngenteni luwih apik

  5.   Albert Malaga ngandika

    Nalika nganyari, layar final kosong lan ora diwiwiti maneh, dianggep wis diinstal kanthi apik. Sampeyan kudu pencet tombol mati lan urip maneh ...

  6.   Isaac Fuste Sanz ngandika

    Halo kabeh…
    Kesalahan iki kedadeyan ing MBP wiwit pertengahan 2010, karo Samsung SSD.
    Aku nginstal SSD tinimbang CD drive.

  7.   Isaac Fuste Sanz ngandika

    Halo kabeh…
    Kesalahan iki kedadeyan ing MBP wiwit pertengahan 2010, karo Samsung SSD.
    Aku nginstal SSD tinimbang CD drive.
    Manawa Apple bakal ngatasi, kaya biasane ...

  8.   Juan ngandika

    Apik banget.
    Kesalahan sing padha karo sing dilaporake Osiris.
    Aku duwe 27 ″ iMac wiwit pungkasan taun 2009.
    A Salam.

    1.    carlos ngandika

      Aku duwe peralatan sing padha lan masalah sing padha karo ssd 240gb sing penting.
      Kayane aku bakal bali menyang Sierra lan saka Sierra aku bakal nganyari minangka rencana sing paling apik

  9.   Jose Hurtado ngandika

    Aku duwe iMac 27 i7 pungkasan taun 2009 sing aku ngganti dvd kanthi 240 gb sing penting. Nalika sapisanan nyoba nganyari bisa menehi kesalahan firmware. Nanging aku nyoba kaping pindho lan bisa digunakake kanggo aku lan saiki uga kanggo apf. Antarane rong upaya kasebut, aku ora nindakake apa-apa.

  10.   Luciano ngandika

    Ana wong sing nemokake solusiku kanthi persis padha karo aku, aku ora pengin kelangan file

  11.   Emanuel ngandika

    Macbook Pro Mid 2010 karo Sandisk Plus SSD menehi kesalahan lan ora nganyari, mula aku diwiwiti maneh.

  12.   Emanuel ngandika

    Macbook Pro Mid 2010 karo Sandisk Plus SSD menehi kesalahan lan ora nganyari, mula aku diwiwiti maneh.

  13.   Antonio ngandika

    Hard drive Macbook Pro toshiba, aku entuk sistem kesalahan ing Os dll ... kepiye carane ditanggulangi? Utawa kapan kita bakal duwe solusi?

  14.   MacGyver ngandika

    Kesalahan firmware sing padha:

    iMac (27-inci, Pungkasan 2009)
    2,8 GHz Intel Core i7
    16GB 1067MHz DDR3
    750 Gb SSD Krusial CT750MX300SSD1

  15.   Arturo ngandika

    Kanthi iMac 27 »I3 2010 Aku ngowahi DVD kanggo SAMSUNG 840 PRO SSD
    lan diinstal tanpa masalah.
    Kanthi Mac Pro (pungkasan 2013) kabeh komponen resmi.
    Ora ana cara, uga saka toko apel, utawa nganggo USB bootable.
    Malah ora diwiwiti saka OSX asli, ing kasusku Mavericks
    Tansah kesalahan gagal verifikasi firmware.
    Aku wis ngobrol karo dhukungan teknis Apple, lan jarene ora duwe rekaman
    kesalahan iki, lan bisa uga ana masalah hardware.
    Karo Sierrra lan kabeh sing sadurunge, mesthi sampurna.
    lan saiki masalah hardware ??

  16.   Carmelo ngandika

    Sawise nganyari menyang masOS High Sierra 10.13, aku ora bisa ngirim file luwih gedhe saka 2 GB menyang Hard Drive Eksternal ing format MS-DOS (FAT32), nalika nyoba daklakoni aku entuk peringatan sing ujar: Item "xxx" ora bisa disalin amarga amba banget kanggo format volume (yaiku 2,67GB)

    Aku ora nemoni masalah iki nalika nggunakake versi sistem operasi sadurunge.
    Kajaba iku, aku isih nggunakake hard drive eksternal sing padha kaya biasane.

    Apa sing kudu aku lakoni supaya hard drive eksternal bisa digunakake maneh, tanpa kudu diowahi?

    1.    Marcus ngandika

      Carmelo, sing bisa sampeyan lakoni yaiku mbuwang Mac ing sampah lan tuku barang sing ana.

    2.    wong cilik ngandika

      Fat32 ora ndhukung file luwih gedhe tinimbang 2gb, format kanggo exFat supaya bisa digunakake kanthi macem-macem sistem

      1.    Diego ngandika

        Ora bener, 4GB, jebule ing disk sing padha, aku duwe file luwih gedhe tinimbang 2GB.

        Apa solusi kanggo iki?

  17.   cangkriman ngandika

    Pancen ngganggu apa sing wis ditindakake apel wiwit Jobs budhal, pancen apik banget, saya suwe saya apik lan saya nyiksa, amarga kabeh sistem beku, ora ngidini aku mbukak folder, program-program kasebut dheweke ora nanggapi, lah ... telek sing jahat .... Lan saiki aku ora bisa yen sampeyan pengin mbalekake file ... anak nakal

    1.    Marcus ngandika

      Sepurane sikil wedhus, aku mangsuli marang Ferransky dudu sampeyan, nanging hei, kita kelakon tuku omong kosong karo merek Mac, tim sabanjure ora duwe apel busuk minangka logo. Pamitan Mac.

  18.   ferransky ngandika

    Kesalahan firmware sing padha:
    iMac (27-inci, Pungkasan 2009)
    2,8 GHz Intel Core i7
    16GB 1067MHz DDR3
    Samsung 810 128GB SSD

    1.    Marcus ngandika

      Ferransky Apa sing sampeyan gunakake? Miturut kethek Mac, kita minangka salah sawijining wong sing ora duwe masalah karo program sing kurang apik, amarga kabeh bisa dianggo kaya pesona, dheweke adol uwuh kanthi rega sing saya gedhe, sampeyan tuku, entuk akeh dhuwit, yen sampeyan duwe masalah Kanthi omongane uwong sing adol sampeyan, iku masalah sampeyan, dheweke ora peduli lan ora peduli karo perkara kasebut.

    2.    alfpalac ngandika

      setuju kabeh. Aku entuk kabeh saka mac: iphone, ipad, imac… Aku wis ganti sawetara taun amarga aku kuciwa banget lan nesu. Sawise nganyari piranti lunak pisanan utawa kaloro, sampeyan kudu mbuwang piranti amarga wis mesthi pangembang tes ora nindakake tugas kanthi apik kanggo njamin kompatibilitas. Sampeyan mikir manawa perusahaan sing penting lan tertutup kudune ora ngalami masalah kasebut, nanging sampeyan bakal kaget. Saiki aku mung tetep iMac, pertengahan 2011, sing sawise nganyari menyang Sierra cukup alon lan aku bakal ganti karo windows pc.

  19.   Gambar placeholder Carlos Arias ngandika

    Amarga aku wis nginstal Mac OS Hight Sierra, dhisik aplikasi "Mail" ora ngidini aku mbusak file banjur ing instalasi kaping pindho, nalika dakbukak, aku njaluk download pesen saka Yahoo! lan nalika rampung, aku nampa pesen "ana kesalahan", sing ora bisa nggunakake Mail babar pisan. Ngadhepi kegagalan kasebut lan liya-liyane sing muncul, umpamane ing Bitdefender, sing wis pirang-pirang taun suwene nggunakake, mula kepeksa bali menyang Mac OS Sierra lan ing kene kabeh bisa digunakake kanthi sampurna. Aku mikir manawa akeh perkara sing kudu diperbaiki ing Mac OS Hight Sierra lan aku ora nyaranake nginstal saiki, nganti Apple ngatasi masalah kasebut, kajaba cacat keamanan sing dilaporake pangguna liyane lan kelumpuhan instalasi amarga ana masalah. Firmware.

    1.    Marcus ngandika

      Carlos, sistem anyar ora ana gunane, kepiye sampeyan bisa bali menyang versi sadurunge? Miturut kethek Mac sing ora bisa ditindakake.

      1.    Fco ngandika

        Coba restart banjur pencet Command + R. Sampeyan mbusak sing sampeyan duwe banjur pulihake: yen ora salah, aku bakal nginstal Sierra normal ... sampeyan critakake yen cocog karo sampeyan.

        1.    Marcus ngandika

          Matur suwun Fco. Aku wis nindakake kaya iki, nanging aku kudu meksa masang macOS Sierra 10.13 anyar lan ora ngidini aku bali menyang versi sadurunge, saiki saya nandhang sangsara amarga sistem operasi anyar iki cukup ala, dakkira Apple Wis tekan ngisor, nanging dheweke bisa nggumunake omonganku sing luwih elek, mula luwih becik aku rencana bali menyang Windows, paling ora aku ngidini aku ngatur komputer sing kuat miturut kekarepanku lan dheweke ora meksa aku kanggo nggunakake kertu grafis AMD.

          1.    Fco ngandika

            Dadi aku ora ngerti carane nulungi sampeyan ...
            Miturut Apple, yen sampeyan menet Option, cmd + R; Sampeyan nganyari versi paling anyar (High Sierra), nanging yen sampeyan mung pencet tombol cmd + R; Sampeyan kudu nganyari versi macOS sing ditinggalake Mac ing pabrik (Sierra normal).


  20.   Marcus ngandika

    Yen sampeyan maca iki, aja nganyari menyang macOs High Sierra, aku mbaleni: ORA UPGRADE, masalah sing ora bisa diinstal minangka masalah suntingan dibandhingake karo kabeh kegagalan sing bakal ana, sedina sing apik ora bisa ngetik hard drive sampeyan kaya biasane lan kudu format lan nginstal saka awal, dina liya sandhi utawa administrator ora bakal ngakoni lan kudu format uga nginstal saka awal, lan ora ana mandheg ing kana, yen mung nggunakake Mac kanggo nulis omong kosong ing jaringan sosial, aku bisa nggunakake tanpa masalah, nanging yen duwe sawetara aplikasi sing migunani kanggo pakaryan saben dinane, utawa duwe game, sawetara bakal mandheg bisa digunakake amarga ora kompatibel karo sistem anyar iki, Lords of Mac saya suwe saya parah, mula aku wis ndeleng Windows 10 minangka kaendahan operasional, ya, aku ngerti, para penguasa chafrosot nggawe sampah, nanging para penguasa Mac ngungkuli nggawe program sing luwih ala, mung apa sing disimpen Mac minangka rega sing larang regane, sing saiki durung dibayar, kajaba sampeyan duwe sawetara keterbatasan mental utawa apa-apa; Mac ora mandheg dadi apa maneh, sampeyan kudu ngakoni.

  21.   Fco ngandika

    Aku duwe Imac anyar sawetara minggu kepungkur lan menehi kesalahan nalika nyoba nginstal macOS High Sierra ... Aku entuk simbol terlarang kanthi latar ireng lan ora ngidini aku maju ...
    Sawise konsultasi karo layanan teknis Apple, dheweke durung bisa ngatasi masalah kasebut lan aku ngenteni dheweke nelpon karo solusi ...
    Sawise akeh maca babagan net, aku nyoba iki: https://support.apple.com/es-es/HT204063 lan wis ngatasi masalah kanggo aku!
    Aku wis bisa nginstal tanpa masalah lan kabeh apik-apik wae saiki!

    Muga-muga bisa mbantu sampeyan!

    1.    katresnan ngandika

      Aku uga wis bisa nggawe MAc maneh kanthi url dhukungan sing diduweni Fco.

      Paling ora, aku wis bisa instal maneh MAC SIERRA.

      Lan gunakake Machine Time

  22.   Marcus ngandika

    Fco

    Masalah sing sampeyan alami, masalah cilik, sampeyan ora ngerti apa sing nunggu sampeyan, sampeyan bakal wis ngerteni, dheweke nemokake bug gedhe ing macOs Sierra 10.13 sing mbebayani kabeh sandhi sing disimpen, nanging sing sejatine dolanan bocah dibandhingake kanggo kabeh omong kosong sing ditindakake para pria Apple ing sistem operasi anyar iki.
    Yen ana sing maca wektu iki: ORA UPDATE.

    1.    Marcus ngandika

      nemos:
      Sampeyan bisa ngerti manawa sampeyan mung nggunakake mac kanggo ngetik omong kosong ing jejaring sosial, mula komentar sampeyan bisa dakkandhani, mula, dadi pinter. Apa sampeyan nggunakake kabeh neuron sing kudu menehi komentar tingkat dhuwur? Thanks kanggo wong kaya sampeyan, Apple ngasilake akeh dhuwit kanggo adol produk bermutu. Mbukak, munggah antrian ing toko Apple dadi sing pertama tuku iPhone sing salah.

  23.   Leonardo ngandika

    Halo salam lan hormat kanggo kabeh sing dakkandhani, aku nembe nganyari macbook putih 2010 menyang osx tinggi tanpa masalah utama, mung rada alon nanging wis lumayan, mung ana masalah mung grafis sing dakkira amarga memori d 2 gb qn wis cukup mbok menawa kanthi memori gb d luwih bisa diatasi, CHAO ¡¡¡¡.. lan muga-muga sukses sing durung diinstal lan entuk GREETINGS DSD VENEZUELA ¡¡¡¡¡¡¡

  24.   Leo ngandika

    Sampeyan wis nginstal macOS High Sierra Leone. Nggunakake kabeh kombinasi tombol sing diwenehake Apple, aku ora bisa nginstal amarga kesalahan iki. Iku mung supaya aku instal maneh Sierra Leone.

    Tulung, yen ana sing duwe solusine, kandhani. Yen ora, aku bakal tetep nganggo kertas $ 1000 sing apik (MacBook Air pungkasan taun 2014)

  25.   Ernest ngandika

    Para sedulur, aku wis nganyari versi anyar iki lan durung menehi katrangan, utamane ing desktop paralel. Aku ngerti yen nalika ngganti ing layar lengkap, sawetara garis vertikal bakal katon kaya yen grafis ora dianyari kanthi apik.
    wong sing wis kedadeyan padha?
    Salam.

  26.   Wacan ngandika

    Aku kedadeyan ... Aku entuk peringatan pesen babagan masalah lan nalika nyoba maneh nganggo opsi restart, diinstal tanpa masalah. Yen ... butuh luwih saka sakjam setengah, pesen sing isih suwe meh ora bisa dipindhah, sawetara reboot otomatis lan prekara aneh liyane sajrone instalasi, nanging diinstal lan dianyari kanthi sampurna.

    Kabeh kedadeyan ing Mini Mac umur rong taun.

  27.   Alejandro ngandika

    Aku duwe masalah sing padha.
    Pangiriman nyoba nylametake file lan foto.
    Luar biasa

  28.   Jose tovar ngandika

    Padha karo pro macbok kanthi SSD penting. Miwiti printah + R supaya aku nginstal OS sierra utawa salinan mesin wektu, sing suwene luwih suwene ora dianyari, mula aku kudu kelangan file BANYAK… ..

  29.   Sebastian Riquelme ngandika

    Hard drive Thunderbolt ora kenal karo aku.

  30.   Roberto ngandika

    Aku mung entuk pesen manawa mac OS ora bisa diinstal ing komputer, aku urip maneh lan bab sing padha, apa sing kudu daklakoni ???

  31.   Marcela ngandika

    Dina iki sawise seminggu nampa kabar nganyari «Aku butuh wektu» kanggo nganyari MacBook Pro .... Kang diwiwiti maneh lan sawetara menit banjur layar putih kanthi simbol "pareng" muncul ...... Aku mateni lan uripku banjur menet cmd + R… .. kanggo pulih…. sapunika lagi nginstal saka macOS High Sierra…. Aku ora ngerti yen bakal katon apik amarga butuh wektu udakara jam setengah.
    Wah! Apa kasusahane .... Aku ora peduli karo prekara iki lan golek solusi, aku nemokake blogmu ... ..lan Luwih Pungkasan peringatan TIDAK bakal nganyari… ..
    Nuwun kanggo info terkenal.

  32.   Marcelo ngandika

    Pirang-pirang dina kepungkur aku nginstal tambalan keamanan ing Mini, pungkasan 2012, karo High Sierra. Ora bisa digunakake maneh. Dheweke tetep ing wiwitan blok, kanthi garis lengkap.
    Aku nyoba macem-macem cara pemulihan (pangguna siji, alt + cmd + R + P, instal saka alat disk, nanging ora ana). Aku ngenteni saran, ngarep-arep supaya ora bisa ngformat lan data sing ilang.)

  33.   Sebastian ngandika

    halo, kita duwe macbook pro 2013 karo macosx sierra suwene 1 wulan lan bengi amarga sawetara sebab nganyari otomatis ditindakake sing nyebabake nalika sistem urip maneh bakal digantung kabeh ing pungkasan instalasi kanthi lambang sing dilarang ing layar kanthi latar mburi Putih.

    Sawise nyoba macem-macem prekara lan ora nate mbuwang cadangan timemachine sing ditindakake ing wulan Oktober wiwit apa sing dakkarepake yaiku mbalekake file sing digawe nganti Desember, aku nyoba safari liwat menu pemulihan lan sanajan ora bisa njamin dhukungan teknis .. jendhela obrolan sing ora nate direspon, nalika metu aku mlebu ing inisialisasi disk lan nalika urip maneh sistem diwiwiti maneh lan aku mbalekake kabeh biasane.

    Aku bakal nggawe serep lan nggawe instalasi nol karo data ing méga amarga aku ora ngandel karo rambut ... Aku menehi komentar babagan kabeh, kanggo ndeleng manawa nglakokake pitulung nindakake komando ing latar mburi sing ngidini miwiti ngindhari kesalahan lan ngrampungake instalasi kanthi cara iki .. kabeneran lan muga-muga sampeyan bisa mbalekake file sampeyan.

  34.   Juan Pablo ngandika

    Pancen telek
    Aku kudu nyambung menyang data ponselku lan ndownload OS X El Capitan Piranti lunak sadurunge amarga nganyari nggawe kesalahan karo firmware mula aku ora duwe peralatan. Aku lagi proses bali. Apa sundel!

bool (bener)