Sawetara Apple Silicon ora nganyari menyang macOS Monterey 12.1

Monterey 12.1

Ora ana sing sampurna, luwih-luwih Apple, sing jelas sanajan penggemar paling radikal. Salah sawijining ciri utama perusahaan yaiku tansah mikir babagan carane pangguna bisa ngoptimalake piranti Apple, lan mesthi njamin keamanan data sing ana.

Lan mung bisa digayuh kanthi ngluncurake nganyari piranti lunak, tansah nambah fungsi anyar lan keamanan liyane saben sampeyan nganyari piranti Apple. Nanging ora ketompo carane hard padha nyoba pisanan, kadhangkala bug bakal "nyelap" menyang nganyari iki. Iku misale jek sing sawetara Mac karo prosesor M1 ora lagi dianyari menyang versi anyar macOS 12.1 dirilis sawetara dina kepungkur ...

Minggu sing padha, Apple ngrilis versi anyar macOS Monterey, yaiku 12.1. Nganti kene, kabeh normal. siji maneh. Nanging kasunyatan iku sawetara pamilik saka Mac anyar karo prosesor M1 katon ing net sing padha ora weruh kamungkinan kanggo nganyari peralatan liwat OTA. Aneh, aneh.

Iku misale jek sing sawetara kedhaftar Mac karo Prosesor M1, M1 Pro utawa M1 Max Dheweke ora weruh pilihan kanggo nganyari piranti nalika ngetik "Preferensi Sistem", banjur "Update Piranti Lunak".

Iki minangka cara sing paling umum lan nyaman kanggo nganyari Mac, yaiku yen sampeyan ora duwe «nganyari otomatis»Ing piranti sampeyan, sing paling dianjurake. Dadi sampeyan bakal tansah duwe versi macOS paling anyar sing dirilis dening Apple.

Nganti saiki, Apple durung ngerti masalah kasebut. Nanging kita ora mangu manawa dheweke bakal ndandani kanthi cepet. Kangge, solusi mung kanggo nganyari Mac sing duwe masalah iki yaiku ngetik mode pemulihan lan instal maneh macOS, lan kanthi mangkono versi paling anyar saka sistem operasi bakal diundhuh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juli ngandika

    Iki kedadeyan, aku ora entuk nganyari, aku duwe 14 ”MacBook Pro lan ora ana cara.

    1.    Tony Cortes ngandika

      Aja kuwatir. Dadi kasus umum, mesthine Apple bakal ngrampungake kanthi cepet. Sanalika wis ditanggulangi, kita bakal ngandhani sampeyan.

      1.    Juli ngandika

        Gracias

  2.   hummer ngandika

    Jalanake alat "Optimization" ing CleanMyMac, banjur priksa manawa nganyari sistem lan bakal bisa digunakake.

  3.   Alexey ngandika

    Ana cara sing luwih prasaja.
    Ing CleanMyMac, bukak pindai lan copot sampah sing sampeyan temokake. Sawise iku, Mac sampeyan bakal nemokake nganyari lan nginstal kanthi normal.

bool (bener)