Sawetara Toko Apple wis ngidini sampeyan nyoba AirPods sadurunge tuku

AirPods Pro

Sawetara Toko Apple wis ngidini sampeyan bali menyang nyoba AirPods sadurunge sampeyan tuku. Warta iki ora bakal luwih penting ing konteks liyane, nanging yen kita nimbang sebabe perkara sing paling gampang dilarang, pandemi COVID-19 sing seneng, sejatine yaiku seneng maca headline.

Wis setaun wiwit dheweke wiwit sistematis nutup kabeh Apple Store ing saindenging jagad amarga pandemi. Sawise ditutup sawetara wektu, gumantung saka wilayah kasebut, dheweke wiwit mbukak maneh kanthi langkah-langkah keamanan anti-nular sing durung nate dingerteni. Dadi prilaku sederhana iki sing bisa nyoba AirPods ing toko minangka pratandha manawa kita wis ngalahake virus kasebut.

Sawetara Toko Apple wis bali menyang normalitas, lan wiwit santai langkah anti-kovid sing ketat sing wis nyiksa wiwit dibukak sawise periode kurungan. Conto iki yaiku ing sawetara toko Apple, sampeyan uga bisa nyoba AirPods kanggo ngrungokake kualitas swarane utawa pas ing kuping sadurunge tuku.

Apple mandheg supaya pelanggan nyoba headphone ing Toko Apple nalika viruscorona wiwit nyebar taun kepungkur. Perusahaan saiki ngidini sawetara tes ing AS lan negara liya ing toko sing mbukak kanggo ngunjungi kanthi janji utawa mlaku-mlaku. Bisa nyoba AirPods wis kasedhiya ing lokasi tartamtu ing Asia pirang-pirang wulan.

Toko China iku sing pertama

Sing pertama nindakake yaiku China, diikuti karo sawetara negara liya, ing ngendi pandemi iki wis dikontrol kanthi suwe. Amarga kampanye vaksinasi sing kuat nglawan COVID-19 sing ditindakake ing AS, iki ngidini konsesi keamanan nglawan virus kasebut. Sampeyan kudu eling yen meh 50% populasi AS wis divaksinasi marang COVID-19.

Muga-muga judhul berita bakal ditrapake uga ing negara kita. Lan ora amarga relevan yen bisa nyoba headphone sadurunge dituku, amarga sampeyan bisa tuku kanthi online, lan yen ora kepenak, baleni, nanging makna rinci sing penting banget, siji maneh sing nuduhake bali menyang normalitas sing ditunggu-tunggu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.