Sawetara warna iMac anyar bakal kasedhiya online

IMac Anyar 2021

Dina pungkasan 20 April, Apple nyenengake para penggemar kanthi debut iMac warna anyar. Kanthi desain apik tenan, utamane babagan jerone, sing paling apik yaiku kombinasi warna. Informasi anyar ngelingake manawa sawetara wong mung bisa entuk kanthi tuku online. Ing toko, kita bisa tuku lan ngujo sawetara nanging ora kabeh.

Sawise 20 taun urip iMac, Apple ngenalake versi anyar. Ora mung ing babagan interior, nanging uga kanggo desain eksterior. Saiki kita duwe iMac karo M1 ing jero lan warna. saengga bisa cocog karo kasus sing wis dirilis Apple kanggo iPhone 12 lan uga warna AirPods Max. Yen sampeyan kepengin weruh swasana warna kasebut urip, sampeyan kudu ngerti manawa ora kabeh bakal ditemokake ing Apple Store. Sawetara iMac kasebut mung bakal didol kanthi online.

Miturut siaran pers sing diterbitake dening Apple, mung iMac ijo, jambon, biru lan perak sing bakal kasedhiya liwat lokasi fisik ing Apple Store. Kanggo entuk pilihan warna oranye, kuning lan ungu, sampeyan kudu pesen liwat situs web. Perusahaan durung nyritakake kenapa taktik iki.

Kita kira bisa uga amarga luwih angel golek warna kasebut. Sadurunge pangguna ngarep-arep tuku ing toko lan dikandhani manawa ora ana, luwih becik pesen kanthi online lan cadangan. Werna kasebut ora "normal" banget, luwih wani lan sampeyan ora bisa nggawe akeh wong kanthi ide yen ora bakal adol lan kudu njaga. Kita nganggep manawa kedadeyan kasebut, kita bakal ngerti gumantung ing wektu ngenteni warna tartamtu kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.