Sawise Apple mandheg iMac Pro, dheweke bakal adol nalika pasokan isih tahan

iMac Pro uga nganyari

Sawise warta babagan mungkasi iMac Pro Langsung maju, kita ora mung bisa tuku model iki ing situs web Apple amarga iki, nanging amarga saham wis metu sing ana ing Apple Store lan ing gudang ing macem-macem negara. Dadi, yen sampeyan pengin entuk model pro iMac, sampeyan kudu nggoleki ing toko pihak katelu utawa ing negara liya lan ngenteni supaya dikirim internasional.

Awal wulan iki, Apple negesake manawa iMac Pro dihentikan. Konfigurasi standar komputer isih kasedhiya nalika persediaan isih ana, nanging malah konfigurasi iki wis didol maneh ing sawetara negara. Toko online Apple nyathet iMac Pro minangka "Saiki Ora Disedhiyakake" ing Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Brasil, Australia, Italia, Spanyol, Portugal lan negara liya. IMac Pro standar isih kasedhiya ing bagean liya ing Eropa lan Asia, nanging kanthi wektu pengiriman dawa. Kasedhiyan iMac Pro bisa uga terus fluktuasi, nanging pungkasan model iki jelas cedhak.

Kita bisa uga wiwit getun amarga modele iki, sing bisa dadi salah sawijining Apple paling apik, nanging 2021 sejatine bakal dadi taun sing apik kanggo iMac. Kabeh desas desus ngandhakake yen taun 2021 komputer iMac bakal nandhang lara review desain utama, bakal teka nganggo gen silikon Apple sabanjure lan bisa uga ana warna-warna anyar ing pungkasan taun iki.

Kita ngira yen pirang-pirang taun kepungkur bakal nambah dhaptar komputer legendaris perusahaan lan bakal entuk rega sing gedhe banget. Nyatane, aku wis duwe. Wektu bakal ngomongYen sampeyan duwe, atur lan jaga supaya aman.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.