Sawise rampung "Spring dimuat", macOS Big Sur 11.3 Calon Rilis wis dirilis

Big Sur RC

Mung sak jam wiwit acara Apple rampung, lan wis nerbitake «Calon Rilis»Saka firmware sabanjure, kaloro kanggo Mac lan piranti liyane ing piranti liyane.

Lan sing siji kanggo Mac yaiku versi anyar macOS Big Sur 11.3 RC. beta paling anyar kanggo pangembang sadurunge diluncurake pungkasan kanggo kabeh pangguna, dijadwal seminggu.

Sawise ngeculake wolung versi beta, Apple nembe nerbitake versi "Rilis Calon" macOS 11.3 menyang pangembang. Iki tegese ora bakal ana maneh betas, lan minangka piranti lunak rampung sing bakal dirilis kanggo kabeh pangguna ing minggu ngarep.

Big Sur versi anyar iki duwe opsi ngurutake anyar ing Pangeling, dhukungan sing ditambahi kanggo kontrol console Xbox y PlayStation generasi paling anyar, puter maneh otomatis ing Apple Music lan dhaptar warta sing dawa.

Sawise rampung acara «Disambungake Spring«, Apple wis nyedhiyakake macOS 11.3 RC kanggo pangembang. OTA kudu ditampilake ing Preferensi Sistem> Nganyari Piranti Lunak yen sampeyan mlebu ing program pangembang beta. Sampeyan uga bisa ndownload kanthi manual saka situs web pangembang Apple.

macOS Big Sur 11.3 kalebu opsi ngurutake anyar ing Pangeling, kemampuan kanggo nyetel output audio ing HomePods stereo minangka standar, lan kompatibilitas karo kontrol saka konsol Xbox lan PlayStation paling anyar sing bisa nggegirisi pasar.

Uga ana fitur garansi anyar ing bagean About This Mac, fitur autoplay anyar ing Apple Music sing sadurunge debut ing iOS 14, lan sawetara ngapiki menyang menu input tutul.

Versi "Calon Rilis" iki minangka beta paling anyar kanggo pangembang. Kode kasebut bakal padha karo versi pungkasan kanggo kabeh pangguna sing bakal dirilis minggu ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.