Seiko sade jam tangan mitos sing dipanggoni Steve Jobs ing salah sawijining foto sing paling apik

Ing aku saka Mac, amarga sampeyan wis bisa verifikasi, kita ora mung ngomong babagan Macs, amarga diadhepi, ora ana akeh warta, sanajan biasane fokus ing topik iki. Saka wektu ke wektu, kita uga menehi komentar babagan penasaran utawa lelang sing narik perhatian khusus. Udakara setaun kepungkur, jam tangan Seiko asli sing dianggo Steve Jobs ing gambar ikon ing sisih ndhuwur artikel iki dilelang, gambar sing dijupuk ing omahé ing Woodside sing nuduhake Macintosh pisanan. Seiko iki, kanthi dial 33 milimeter, mung nuduhake wektu, tanpa menehi informasi babagan dina, utawa minggu. Iki minangka model dhasar, sing entuk $ 42.500.

Umume pamiarsa, sanajan ana mitosaniac, kita bisa mikir kemungkinan menehi tawaran artikel kaya ngono. Nanging kanggo kabeh wong sing seneng nonton, Seiko bubar ngumumake ing Jepang babagan peluncuran edisi winates saka Seiko Nano 6431-6030, model sing padha karo Steve Jobs sing ditampilake ing foto iki. Reissue iki saiki kasedhiya liwat situs web Seiko Jepang, tekan pasar kanthi rong ukuran panggil: 37,5 milimeter lan 33 mm (model Steve Jobs).

Babagan rega kasebut, perusahaan ora pengin njupuk kauntungan saka mitomaniac lan kita bisa tuku kanggo $ 177 kanggo ngganti. Unit kasebut winates, wiwit taun 1982 unit wis diluncurake kanggo model putih, lan mung 300 sing dirilis kanggo model ireng. Reissue iki kasedhiya kanthi tali kulit ireng, beda banget karo tali kulit coklat sing digunakake dening Steve Jobs. Kayane Seiko ora duwe niyat ngluncurake model iki kanthi internasional, paling ora wiwitane, mula yen sampeyan kasengsem, sampeyan kudu ngenteni supaya tekan eBay yen sampeyan pengin banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.