Seneng aljabar, géomètri lan kalkulus nganggo GeoGebra 5 kanggo Mac

GeoGebra-kerucut

Dina iki, kita nyedhiyakake salah sawijining artikel menyang aplikasi sing mesthi bakal nulungi para siswa sing, saliyane maca warta saben dina uga kudu ngadhepi pasinaon lan interpretasi matematika. 

Babagan app GeoGebra, aplikasi sing ora anyar nanging wis meh meh dasawarsa berkembang, nggawe aplikasi amarga Matlab katon ora sabar banget, bosen lan angel dingerteni. 

Nalika siji ngadhepi masalah matematika, utamane ing bidang perwakilan fungsi, mula ana kekurangan yen sampeyan ora duwe sesanti spasial mula sampeyan bakal saya ala. Sing cocog kanggo aplikasi iki lan kinerja sing apik banget lan antarmuka sing ati-ati bakal ngidini sampeyan ngerti wujud lan interaksi grafik lan geometri ing matématika. 

Rencana GeoGebra

Aplikasi iki nduweni kurva pembelajaran sing tajem banget lan umume pangguna sing ngadhepi nggunakake tanpa masalah lan tanpa nggunakake instruksi manual. Sampeyan bisa ndeleng sawetara tampilan kanthi bebarengan, sanajan kanthi standar kita bakal duwe kolom aljabar kanthi kabeh formula lan nilai bebarengan karo sawetara sumbu Cartesian sing bakal nuduhake kabeh nilai sing dipasang kanthi dinamis.

Nanging, sing nggawe GeoGebra spesial yaiku kemampuan ngimpor lan ngekspor sumber daya eksternal sing digawe dening komunitas pangguna. Kanggo iki, wis digawe GeoGebraTube, platform online sing ngidini kita nggawe akun pribadi kanggo navigasi saka aplikasi kasebut liwat database gedhe sumber daya sing dadi tuan rumah ing situs web sampeyan.

Aplikasi kasebut pancen gratis lan multiplatform, ana versi kanggo Windows, Mac lan Linux minangka aplikasi kanggo piranti Android lan iOS. Sampeyan bisa nemokake ing Mac App Store.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   GeoGebra ngandika

    Program sing apik banget, aku mesthi nggunakake!

  2.   [url = https: //geogebra.me/] Geogebra Online [/ url] ngandika

    Aku pangguna windows lan apik banget, salam

bool (bener)