Seneng radio Internet nganggo aplikasi myTuner Radio

Sampeyan wis tuku Mac lan pengin nggunakake paling maksimal. Sampeyan seneng musik lan sampeyan pengin seneng stasiun radio radio favorit. Dina iki, kita wis mutusake nggawe artikel sing bakal dibahas karo sampeyan babagan cara nindakake liwat aplikasi gratis sing sampeyan bisa ndownload saka Mac App Store dhewe. 

Babagan app myTuner Radio Gratis, aplikasi sing bisa didownload lan digunakake kanthi gratis kanthi watesan tartamtu dibandhingake karo versi lengkap.

Yen sampeyan isih nemokake sistem apel sing gigitan, kita bisa menehi katrangan manawa Apple dhewe uga wis nggatekake kemungkinan bisa ngrungokake radio liwat Internet lan pilihan iki ana ing iTunes. Nanging, sampeyan kudu ngatur aplikasi kanggo nuduhake kemungkinan sampeyan kudu pindhah menyang sisih kiwa ndhuwur jendela iTunes lan ing drop-down pilih Internet Radio supaya nuduhake bagean sing beda kanthi gaya sing beda sing dianggep Apple dhewe cocog.

Ing saben gaya sampeyan bakal nemokake seri stasiun sing dipilih dening Apple, dadi yen sampeyan pengin nggoleki sing spesifik, nuwun sewu yen ora bisa nggoleki. Pramila aku wis ndownload aplikasi myTuner Radio Free lan nalika sampeyan instal, ikon ditampilake ing garis ndhuwur Finder lan saka kana sampeyan bisa ngakses supaya bisa nggoleki stasiun sing dikarepake. Sampeyan duwe kemampuan kanggo nelusuri stasiun miturut negara lan yen wis ana, sampeyan bisa nyimpen dadi favorit kanthi pencet lambang lintang ing sisih tengen.

Miwiti seneng radio Internet nalika nggarap Mac kanthi nginstal app gratis myTuner Radio Gratis. Versi lengkap regane 9.99 euro lan ngidini sampeyan golek stasiun liyane. Jujur, kanthi versi gratis sampeyan duwe cukup saka cukup.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)