Artis Apple Music saiki bisa nuduhake "tonggak sejarah" karo para penggemar

Tonggak ing Apple Music

Apple Music pengin terus disenengi pangguna, paling ora iku nyoba. Kita ngerti manawa saingan sing paling kuat, Spotify, nggawe angel banget, nanging Apple ora nyerah lan saya asring ngluncurake fungsi-fungsi anyar sing dadi alternatif sing paling cocog kanggo umume manungsa. Fungsi anyar yaiku saiki nuduhake artis Milestones kanthi cara sing luwih gampang.

Apple ngluncurake fitur anyar sing ndadekake para seniman Apple Music luwih gampang nuduhake apa sing diarani Milestones karo para penggemar. Kiriman bisa dituduhake kanthi gampang Crita Twitter, Facebook lan Instagram miturut apa sing ditemtokake yaiku kaca anyar sing digawe kanthi sengaja ing Situs web Apple.

Nuduhake wayahe hebat langsung saka aplikasi Apple Music. Mung nganggo sawetara tap, sampeyan bisa menehi komentar marang para penggemar babagan dhaptar lagu anyar karo lagu sampeyan, pirang-pirang Shazams sing sampeyan duwe ing negara utawa wilayah tartamtu, lan tonggak penting liyane sing wis sampeyan lakoni ing Apple Music. Menonjol karo para penggemar kiriman khusus adhedhasar tonggak prestasi sing wis diraih. Bakal kasedhiya liwat email utawa pesen.

Pesen ing situs web diarahake menyang wong utawa perusahaan sing tanggung jawab ngatur akun selebriti. Ing sawijining wektu kita nemokake kabar iki saka Apple: "Yen sampeyan ngatur akun media sosial kanggo macem-macem seniman, priksa manawa sampeyan wis log in menyang akun sing bener sadurunge nuduhake tonggak sejarah." Iki penting, kanggo ndeleng manawa bakal nuduhake tonggak sejarah saka siji artis ing akun liyane. Bakal nggawe gelisah amarga asring-asring para seniman padha bangga ngatur akun ing jaringan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.