Tanggal 14 September acara Apple?

 

 

 

Sawetara desas desus nuduhake manawa perusahaan Cupertino bakal nampilake iPhone 13 anyar, Apple Watch Series 7 lan bisa uga ana liyane Selasa ngarep, 14 September Lan sanajan tanggal kasebut durung dikonfirmasi dina iki nalika nulis artikel iki, meh mesthi bakal kasebut.

Apple biasane nindakake presentasi ing dina Selasa, lan dina Selasa 14 September iki, padha karo setengah wulan September Margin sing cukup kanggo ngluncurake produk sajrone minggu sing padha lan duwe liyane kanggo miwiti pemasaran produk ing wulan sing padha. Kita bisa ujar manawa iki tanggal sing pas kanggo duwe wulan September kanthi lengkap.

Sawetara indikasi nandhani tanggal 14 minangka tanggal acara sing bisa ditindakake

Saben taun dheweke cenderung "nang" tanggal presentasi model iPhone anyar lan ing taun iki kayane kabeh luwih jelas amarga sawetara gosip kanthi cetha nuduhake dina Selasa 14 September kanggo acara presentasi kasebut. Ing Apple, dheweke wis siyap kabeh kanggo acara kasebut lan diarepake bakal padha karo sing sadurunge nalika pandemi, video streaming langsung tanpa pengunjung lan ora ana media khusus ing intine.

Kita meh bisa ngonfirmasi kanthi sawetara sumber sing bisa dipercaya yen iki bakal dadi tanggal acara lan kita bakal ndeleng presentasi iPhone lan Apple Watch, sanajan sejatine ora ana konfirmasi resmi babagan iki. Ing podcast Selasa kepungkur, kita setuju babagan tanggal kasebut lan saiki kita isih yakin bakal bisa mbenerake, Apa sampeyan mikir bakal duwe acara ing 14 September utawa ora? 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.