Gawe serep foto Picasa menyang Google+

KOPI PICASA

Nalika ing jagad komputasi layanan cloud terus berkembang uga pilihan kanggo masing-masing, perusahaan kayata Apple lan Google Dheweke terus nyebabake masalah serep lan sinkronisasi karo macem-macem piranti sing pangguna duwe babagan foto lan video.

Kaya sing wis dingerteni, Apple ing méga iCloud nyimpen sawetara foto ing salinan serep piranti. Saliyane, kita duwe layanan streaming foto sing ndadekake kita akeh sing fluktuasi ing antarane piranti sing wis disambung. Saiki Google teka lan nambah layanan Picasa.

Dina iki kita ngandhani manawa Google wis nganyari versi Picasa kanggo OSX kalebu utilitas anyar sing diarani Gawe Serep Auto Google+. Utilitas iki bakal digunakake kanthi cara sing, ing mburi, otomatis bakal nggawe serep foto lan video folder sing dituduhake ing akun Google+. Batas foto sing bisa kita unggah ora ana anggere foto sing diunggah ora ngluwihi 2048 piksel. Yen ukurane luwih gedhe, mula bakal ngetung papan sing ana ing Google Drive.

SCREEN PICASA

DESA PICASA

Kajaba iku, kaya Dropbox, kita menehi kamungkinan kanggo nyimpen salinan foto lan video kanthi otomatis ing pendrive utawa kertu memori sing nyambung menyang komputer.

Kanggo nggawe Serep Auto Google+, sampeyan kudu ndownload Picasa saka situs web resmi lan sampeyan bakal ngerti manawa utilitas anyar iki ora ana gandhengane karo Picasa, nanging ana ing DMG sing kita unduh.

DMG PICASA

Informasi luwih lengkap - Picasa 3.5 kanggo Mac

Download - Picasa


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.