Edward Norton gabung karo para pemain saka seri Extrapolations kanggo Apple TV +

Extrapolations

Wektu pungkasan kita ngomong babagan proyek kasebut Extrapolations, wis ____ kepungkur rong minggu. Ing artikel kasebut, kita ngomong babagan tambahan anyar sing ditampa ing seri kasebut: Meryl Streep, David Schwimmer lan Gemma Chan. Nalika katon manawa para pemain wis rampung, saka Deadline padha ngomong babagan tandha-tandha anyar.

Minangka negesake deadline, kanggo para pemain seri Extrapolations bubar announced karo Meryl Streep, David Schwimmer lan Gemma Chan wis gabung Edward Norton, Indira Varma, Keri Russell, Cherry Jones lan Michael Gandolfini. Seri anyar iki nyritakake babagan owah-owahan iklim lan akibate ing urip saben dinane.

Edward Norton bakal main peran ilmuwan Jonathan Chopin, Indira Verma sing saka panemu Gita Mishra, Keri Russell kanggo Olivia Drew, Cherry jones kanggo Presiden Amerika Serikat lan Michael gandolfini mainake putrane ilmuwan Jonathan Chopin sing dimainake dening Edward Norton.

Nanging, ing Kajaba iku, kita kudu nambah liyane lintang Hollywood sing melu proyek sawetara sasi kepungkur minangka Forest Whitaker, Marion Cotillard, Tobey Maguire lan Eiza González.

Seri anyar iki, sing saiki lagi diproduksi, bakal dicritakake sajrone musim wolung episode sing nyambung sing bakal nyritakake babagan carane owah-owahan iklim mengaruhi wong ing macem-macem cara.

Ing wayahe iku ora dingerteni nalika perdana saka seri anyar iki dijadwal, nanging mung kanggo lintang Hollywood sing akeh banget, sanajan sawetara ora saka sasi, kita kudu menehi seri iki kasempatan .

Ekstrapolasi Punika a Produksi Media Res dening Michael Ellenberg , wis Scott Z Burns minangka panulis, direktur lan produser eksekutif. Ellenberg, Greg Jacobs, Dorothy Fortenberry lan Lindsey Springer uga ana ing produksi eksekutif.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.