Apple Watch Series 7 bakal luwih kenthel lan kurang pigura ing layar

gelung solo solo

Iki jarene outlet populer Bloomberg Apple Watch Series 7 anyar. Ing pangertene, kayane model Apple anyar bakal luwih kenthel tinimbang sing saiki dadi enem, malah diarani bisa duwe layar sing luwih gedhe utawa kanthi tembung liyane, luwih sithik bingkai ing sisih kasebut.

Secara logis, iki minangka desas desus sing dijupuk saka laporan sing dibocorake dening Bloomberg iku dudu warta resmi adoh saka iku. Ing pangertene iki, model jam tangan pintar Apple sing anyar wis siyap nyiapake kabeh komponen kanggo presentasi lan diluncurake ing pungkasan taun iki.

Mark Gurman, uga nerangake manawa kekandelan sing luwih gedhe iki bakal sithik banget, mula ora bakal bisa dingerteni dening pangguna. Pita ultra-sudhut bakal dianyari kanthi padha teknologi sing diterapake ing Apple AirTags.

Sensor glukosa getih ora bakal ditambahake saiki

Laporan Bloomberg sing padha iki nerangake model Apple Watch ing ngisor iki ora bakal nambah sensor glukosa getih utawa meter sing akeh dikabarake ing taun-taun pungkasan Paling ora, perusahaan Cupertino kudu ngenteni ngluncurake jam tangan kanthi sensor iki maneh amarga katon luwih rumit kanggo diterapake tinimbang sing bisa dipikirake.

Kajaba iku, desas-desus sing ngomong babagan tekane sensor suhu ing jam iki kudu ngenteni luwih suwe maneh miturut omongane Gurman. Iki uga model Apple Watch kanggo olahraga ekstrem mesthine bakal teka taun ngarep, ing taun 2022. Ora ana sing ngomong babagan pangowahan desain kanthi ujung-ujung sing luwih ketat, kita bakal bisa ndeleng apa sing kedadeyan ing pungkasan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.