Seri Apple TV + kanggo kabeh manungsa, bisa duwe musim kaping papat

Kanggo umume manungsa, iki minangka salah sawijining seri sing ora kedadeyan kanthi kamulyan ing Apple TV + nanging uga anonim. Ana wektu sing suwe kanggo kabeh unsur lan tegese para panganggo lan kritikus yakin banget. Kita bisa ndeleng kanthi cepet babagan wiwitane musim kaping papat seri iki. Paling ora, kaya ngono sing ditulis ing lapangan desas-desus.

Kanggo kabeh umat manungsa, seri babagan apa sing bisa kedadeyan yen balapan luar angkasa antara Amerika Serikat lan Uni Soviet terus, wis narik kawigaten masarakat lan kritikus sajrone telung musim disusun seri kasebut. Rong real lan syuting nomer telu saiki lan sing bakal nggawa kita aman menyang Mars. Musim kaping loro iki, biaya kanggo diluncurake, amarga ana sawetara rasa ora nyaman, nanging luwih saka kabeh wong sing seneng Pandemi viruscorona. Nanging, Wis ana ing layar lan kita bisa ujar manawa sukses banget.

Saka sing dicritakake, luwih cenderung musim kaping papat bakal diwiwiti lan ora nggumunake, amarga nalika semana ana diskusi babagan kemungkinan seri iki paling ora 7 musim. Materi miturut penulis, saiki, dadi pitakonan apa bakal disetujoni karo pamirso lan kayane pancen. 

Informasi babagan musim kaping papat kasebut asale Panulis Guild of America. Sawetara wong didaftar sing bakal terus nggarap seri kasebut nganti musim anyar iki. Minangka nalika bisa ngarepake musim 4 kanggo kabeh manungsa, kita kudu ngenteni sawetara. Kanthi musim kaping dijadwalake pertengahan 2022, luwih aman yen sampeyan ujar 2023 minangka sing paling awal sing bisa diarepake kanggo musim kaping papat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.