Apple Watch Series 5 bobote nganti 13% kurang saka model baja

Titanium Apple Watch Series 5 Apple nampilake Apple Watch Series 10 ing dina Selasa pungkasan, 5. September. Kesan pisanan sing nyebabake komunitas kasebut nguciwani. Model Apple iki mirip banget karo Seri 4, nganti saiki Apple adol Seri 5 lan Seri 3 minangka model entri.

Kosok baline, Seri 5 ora nate ana warta gedhe, nanging kosok baline, pilihan uga dikalikan karo bahan-bahan pembuatan kasus kasebut lan macem-macem tali sing beda. Salah sawijining bahan anyar yaiku titanium. Bahan sing fleksibel lan entheng iki bakal nyuda bobote Apple Watch nganti 13% dibandhingake karo model baja.

Babagan bobot, sampeyan kudu eling yen Apple wis ngowahi web kanthi bobot sing tepat. Sing sadurunge ngemot sawetara kesalahan. Deleng ing wektu iki, bobot Titanium 5-nm Seri 40 bobote 35,1 gram. Model 44 nm yaiku 41,7 gram. Bobot model baja tahan karat 40 nm lan 44 nm nawakake 40,6 nm lan 47,8 nm. Bedane iki nawakake prabédan 13% iki. Babagan bobot model aluminium, kita ora nemokake bedane gedhe. 5mm Aluminium Series 40 bobote 30,8mm lan model 44mm bobote 36,5 gram. Bobot iki praktis padha karo model aluminium saka Seri 4.

Apple Watch Series 5 Sampeyan saiki bisa cadangan model Seri 5 ing Apple Watch wiwit wiwitan minggu. Pangiriman menyang pelanggan bakal padha karo kasedhiyan ing toko ing 20 September ngarep. Antarane barang anyar sing ditemokake yaiku layar sing tetep aktif, Aplikasi saka kompas, ing telpon darurat internasional ing model LTE lan sing anyar Kapasitas 32GB.

Sawetara pangguna durung sabar ngenteni nyoba kabeh piranti lunak anyar ing watchOS 6 lan ndownload versi Master Emas, sing saiki kasedhiya, kaya sing diramalake ing artikel babagan Aku saka Mac sawetara jam kepungkur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.