Siklus bakal dikonfirmasi musim kaping loro lan kaping telu

Ciclos

Sawise maneh, kita kudu ngobrol babagan renovasi lan / utawa proyek mbesuk babagan layanan streaming video Apple. Sitkom Ciclos, diprodhuksi dening BBC Studios wis diperbaharui kanggo musim kapindho lan sawijining musim, sanajan saiki durung dingerteni manawa iki bakal dadi sing terakhir.

Apple ngumumake manawa Siklus, komedi Inggris babagan kesuburan lan adopsi, bakal diwiwiti musim kaping loro tanggal 14 Mei. Saben minggu bakal nerbitake episode anyar nganti ngrampungake 8 sing dadi bagean saka musim kaping loro iki.

Ciclos nyritakake babagan pasangan sing ngupayakake kabeh duwe anak. Sajrone musim kapindho, protagonis Nikki lan Jason, dimainake dening Esther Smith lan Rafe Spall, nyoba diadopsi nalika ngerti yen duwe anak luwih angel tinimbang sing sampeyan bayangake.

Sawise nampa persetujuan saka pengadilan adopsi, dheweke nemokake manawa penempatan bocah ora gampang kaya sing diarepake. Kayane bocah-bocah kasebut dijupuk pasangan liya nalika ditinggalake. Ditulung dening pekerja sosial sing eksentrik Penny (Imelda Staunton), dheweke tetep bisa nggawe sing paling apik. Nalika Nikki ketemu bocah wadon sing jenenge Putri ing acara adopsi, dheweke langsung ngerti yen dheweke dadi bocah wadon. Nanging rencana Nikki ngadhepi alangan sing bisa uga ora bisa diatasi.

Siklus yaiku komedi Inggris pertama skrip ing Apple TV +. Iki minangka karya penulis skrip lan pencipta Andy Wolton, lan para produsen sadurunge nggawe acara kaya "Derry Girls," "Motherland," lan Catastrophe.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.