SF Symbols ngembangake koleksi lambang

Simbol SF Iki minangka alat sing akeh digunakake dening pangembang aplikasi ing lingkungan Apple, nanging ora dingerteni pangguna sing ora nggawe program, nanging bisa digunakake ing sembarang wektu kanggo "ngatur" lambang aneh ing Mac sing dikarepake.

Iku perpustakaan ageng saka Apple dirancang lambang, supaya pangembang bisa digunakake ing aplikasi. Untunge, perusahaan ngidini pangguna kanggo ngundhuh lan nggunakake, tanpa kudu dadi pangembang aplikasi Apple resmi. Saiki wis dianyari kanthi ngembangake katalog lambang.

Ing WWDC 2021, Apple ngenalake versi anyar saka katalog lambang SF Symbols 3 sing populer, kanthi luwih saka 600 lambang anyar. Sawise diluncurake resmi ing wulan September, nganyari anyar saiki wis dirilis, yaiku Simbol SF 3.1, kang ora mung nggabungake sawetara mbecike bug, nanging uga nambah lambang malah luwih kanggo app, kanggo nggunakake lan rasa seneng pangembang app Apple.

Kanggo sing ora menowo karo aplikasi kuwi, SF Symbols perpustakaan luwih saka 3.100 simbol lan lambang sing bisa digunakake pangembang ing proyeke. Saliyane 600 lambang anyar, SF Symbols 3 nampilake kustomisasi warna sing luwih apik lan dhukungan sing luwih apik kanggo simbol khusus.

Iki minangka perpustakaan gedhe kanthi luwih saka 3.100 lambang sing beda. Iki dibangun kanggo nggabungake kanthi lancar karo San Francisco, sumber sistem kanggo platform Apple. Simbol mlebu sangang ukuran lan telung timbangan, lan kanthi otomatis didadekake siji karo label teks. Bisa diekspor lan diowahi ing alat panyuntingan grafis vektor kanggo nggawe simbol khusus kanthi bebas.

SF Symbols 3.1 bisa diundhuh saka situs kasebut web dening Apple Developer. Kasedhiya kanggo kabeh pangguna. Mung siji sing dibutuhake Mac karo macOS Catalina utawa luwih anyar kanggo nginstal SF Symbols 3, lan miwiti nggunakake lambang sawijining.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.