Sinau babagan panggunaan Apple Watch ing antarane pangguna

apple-watch-strap-hermes

Saben pangguna minangka jagad. Saben pangguna nggunakake saben piranti kanthi beda. Lan jam tangan cerdas sing teka ing pasar ora dilalekake saka panelitian babagan statistik panggunaan. Jam tangan adhedhasar Pebble lan Android Wear nawakake watesan sing gedhe banget nalika sesambungan karo iPhone, amarga Apple duwe fungsi sing ngidini sampeyan sesambungan ing kaloro arah karo piranti, kita mung bisa ngontrol puter maneh musik.

Studio-Apple-Watch

Watesan iki frustasi pengalaman pangguna piranti kasebut. Nanging yen kita pengin nggunakake jam tangan karo iPhone sing ngidini supaya bisa interaksi ing loro arah, yaiku supaya bisa nanggapi kabar, kita kudu ngliwati gelung lan njaluk Apple Watch.

Mung diterbitake panliten sing nuduhake panggunaan Apple Watch lan ing kono kita bakal weruh manawa panggunaan utama yaiku mriksa wektu, soko normal ing piranti sing fungsine utamane, paling ora miturut teori. Sabanjure, sajrone nggunakake Apple Watch, 17% wektu sing digunakake kanggo ndeleng kabar sing ditampa lan sesambungan karo jinis kasebut.

Sabanjure, kita nemokake ing 6% pusat kabar lan aplikasi sing bakal dilatih, sing nuduhake pangguna kasebut yen nggunakake piranti iki kanggo ngetung kegiatan fisik saben dinane. Nutup klasifikasi wektu sing digunakake karo Apple Watch, kita nemokake manawa aplikasi Mail mung digunakake 0,1% wektu, aplikasi Maps lan telpon 1% kaya aplikasi liyane.

Babagan panggunaan aplikasi pihak katelu, kita nemokake mung 1% wektu sing digunakake karo jinis aplikasi kasebut. Kayane pangguna Dheweke luwih seneng nggunakake aplikasi sing diinstal kanthi default ing Apple Watch lan dheweke ora ngerti prelu nggunakake aplikasi pihak katelu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.