OS X Lion lan Mountain Lion saiki bisa didownload kanthi gratis

Gunung Singa

Yen sampeyan duwe Mac lawas lan sampeyan tetep nganggo versi OS X sadurunge Lion utawa Moutain Lion lan sampeyan kudu nganyari komputer, mula sampeyan bakal begja, amarga Apple wis miwiti nawakake kabeh kanthi gratis, Mangkono mbusak rega sing loro versi wis, kang ana $ 19,99.

Kaloro versi OS X iku penting banget ing ekosistem Mac, amarga iku versi kaping pisanan (Lion diluncurake ing 2011 lan Mountain Lion ing 2012) sing nambah dhukungan kanggo AirDrop, kalebu Mac App Store, dhukungan kanggo FaceTime lan kompatibilitas karo emoji.

Sayange, yen sampeyan duwe Mac modern, sampeyan ora bisa nginstal versi apa wae, nanging yen sampeyan duwe Mac lawas sing isih digunakake utawa mandheg nggunakake amarga ora bisa nganyari kanthi gratis, saiki sampeyan bisa nindakake tanpa kudu nandur modal siji euro.

Sing bisa ditindakake kanggo ngelingi jaman kasebut yaiku mbukak liwat Mesin virtual. Yen sampeyan pengin ndownload salah siji versi loro iki, sampeyan bisa langsung mbukak saka situs web dhukungan Apple menyang Singa y Gunung Singa.

Singa singa lan singa gunung yaiku a Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7 utawa Intel Xeon bebarengan karo 2 GB RAM lan panyimpenan 7 GB. Kanthi sarat, peralatan sing dak tampilake ing ngisor iki kompatibel karo Mountain Lion:

  • iMac (Mid 2007-2020)
  • MacBook (pungkasan 2008, awal 2009 utawa aluminium sing luwih anyar)
  • MacBook Pro (pertengahan / pungkasan 2007 utawa luwih anyar)
  • MacBook Air (pungkasan taun 2008 utawa luwih anyar)
  • Mac mini (awal 2009 utawa luwih anyar)
  • Mac Pro (awal 2008 utawa mengko)
  • Xserve (awal 2009)

Nanging, yen komputer teka ing pasar nganggo OS X Mavericks utawa versi sing luwih anyar, sampeyan ora bakal bisa nginstal versi apa wae.

OS X Mountain Lion minangka versi pungkasan saka sistem operasi Apple kanggo komputer Mac iku ora gratis. Versi sabanjure, OS X Mavericks, yaiku pangowahan model bisnis Apple ing versi sistem operasi kanggo laptop lan desktop.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.