Sistem alarm ring nampa panjaluk saka ADT

ring

Sawetara dina kepungkur, kita ngrembug babagan kabeh babagan warta penting babagan sistem alarm Ring. Ing artikel iki sampeyan bisa maca babagan presentasi alarm Ring generasi kaping loro lan sirine ruangan "Sirene Kolam Alarm" sing katon minangka subyek tuntutan hukum anyar dening perusahaan keamanan lan weker ADT.

Katon yen panjaluk iki asale saka desain biru lan putih segi wolu saka sirine eksterior Ring. Kejabi perusahaan iki, ADT, sadurunge nuntut Ring amarga alasan liyane sawetara wektu kepungkur amarga pasulayan ing antarane padha dadi umum.

ADT vs ring

Sejatine, yen ndeleng logo ADT lan desain sirine eksterior Ring (ing gambar ing ndhuwur), kita ngerti manawa padha duwe sawetara kamiripan sanajan ora padha. ... Pertengkaran ADT sadurunge karo Ring nyebutake tandha njaba utawa stiker kanthi bentuk segi wolu sing bisa diwaca "Dilindhungi dening Dering" perusahaan wiwit adol ing 2016 lan dina iki nambahake piranti kayata kamera alarm utawa surveilans.

Nanging, sawise ADT ngeluh babagan tandha kasebut, Ring setuju bakal ngganti warna lan desaine dadi ADT ora nate njupuk tindakan luwih suwe. Setahun mengko ing 2017 sadurunge Amazon entuk Ring, ADT ngajokake tuntutan ukum anyar sing negesake manawa Ring entuk bathi saka rahasia dagang kasebut sawise entuk perusahaan sing sadurunge wis diinvestasikan ADT

Saiki kenalan tengah vergeBloomberg nuduhake tuntutan hukum resmi dening ADT, supaya sampeyan bisa maca kepiye njaluk hakim federal ing Florida, supaya langsung mrentah Ring supaya ora nggunakake simbol sing padha ing produke. Lan kabeh iki cukup penasaran amarga kalorone perusahaan kasebut meh bisa nggarap proyek keamanan omah iki, ADT isih kompatibel karo Amazon kaya Ring, nanging hubungane kalorone kayane kena banget karo panjaluk anyar iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.