Skor Geekbench pisanan saka iMac 24-inch anyar katon

iMac

Unit pertama pesenan sing digawe kanggo sing anyar durung dikirim IMac 24-inch, lan skor kaping pisanan wis katon ing platform Geekbench sing misuwur. Iki tegese sawetara "dipasang" saka Apple, wis nampa, supaya bisa nerbitake "unboxing" lan "kesan" pisanan.

Lan kepiye uga, skor pertama sing ditampilake dening iMac anyar ing era Apple Silicon kanthi prosesor M1 anyar spektakuler. Ayo dideleng.

Titik referensi GeekBench saka iMac 24-inch anyar lagi wae dirilis ing platform, lan nuduhake manawa Apple Silicon iMac kanthi CPU 8-inti entuk skor siji-inti udakara 1.700 poin, lan tes multi-inti udakara 7.400. Maneh, iki cocog karo Apple Silicon Mac liyane, uga iPad Pro M1. Kabeh padha nuduhake prosesor ARM sing padha.

Skor spektakuler

Yen dibandhingake karo sing sadurunge, iMac 21,5 inci sadurunge iMac M1 anyar iki duwe skor siji-inti udakara 1.200 poin, lan kanthi tes multi-inti udakara 6.400 nalika dites nganggo prosesor Intel Core i7. Konfigurasi karo prosesor Intel Core i3 mudhun dadi 950 poin kanthi inti siji lan sawetara intine tekan 3.300 poin.

Cekakipun, tes kanthi inti siji Dheweke ujar yen iMac 24-inch anyar yaiku  78% luwih cepet tinimbang Intel Core i3 iMac 21,5-inci, lan a 42% luwih cepet saka Intel Core i7 iMac 21,5-inci.

Saliyane, ing tes multicore, iMac anyar yaiku a 124% luwih cepet tinimbang Intel Core i3 iMac 21,5-inci, lan a 16% luwih cepet saka ukuran layar sing padha Intel Core i7 iMac.

Asil pathokan nuduhake manawa M1 iMac dioperasikake kanthi frekuensi CPU dhasar 3,2 GHz. Model sing ditampilake ing asil pathokan kasebut 16 GB saka RAM lan mbukak macOS 11.3.

Pesenan pisanan kanggo iMac M1 dijadwalake dikirim 21 kanggo Mei. Hasil benchmark iki sing wis ditampilake ing Geekbench bisa uga teka saka anggota pers lan "dipasang" perusahaan sing biasane nampa unit pertama piranti anyar sing diluncurake Apple sadurunge pangguna liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.