Solusi kanggo noda kabut ing aluminium iMac

Ing pirang-pirang situs ing blogosfer lan forum, aku wis maca babagan ijol-ijolan iMac lengkap kanthi garansi, tuku dehumidifier lan akeh tongkat wuta kanggo ngatasi masalah fogging kacamata iMac.

Solusine gampang banget, mula kudu diwenehi instruksi amarga ora mbutuhake sing istimewa.

Iki dudu solusi kanggo masalah, yaiku ngresiki gelas kanthi cara sing luwih nyaman.

Gelas iMac dipasang kanthi magnetik supaya kita kudu narik, amarga iki kita bakal nggunakake cangkir nyedhot khas sing digunakake kanggo nggantung kain saka jubin pawon utawa cangkir nyedhot cradle GPS mobil; sembarang jinis cangkir sedhot bakal rampung. (Yen sampeyan ora duwe cangkir sedhot, gunakake cellophane, gawe gagang improvisasi ing tengah)

  • Kita nempelake cangkir nyedhot ing pojok kaca lan mbuwang
  • Kita ngumbah gelas ing wastafel pawon (kanthi kain kanggo kabut sing dibentuk, ora apa-apa nanging kita wis njupuk kesempatan kanggo ngresiki)
  • kita garing nganggo gombal utawa garing ing pasugatan
  • kita sijine gelas bali ing panggonane

Gampang kaya ngono.

Pancen, masalah kasebut teka saka cacat desain ing iMac nanging aku mikir solusine gampang banget, saora-orane kanggo aku, ora pantes gelut karo Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

71 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alberto Rojas ngandika

    Lan kepiye sampeyan ngresiki kabut lan jamur ing layar macbook pro? Matur suwun lan sapa sing bisa menehi solusi kanggo masalah iki

  2.   jose ngandika

    Aku ora ngerti, aku ndeleng solusine sing gampang banget mula mesthi ana trik hehehe. Maksudku, sampeyan bisa uga ngresiki gelas, nanging sampeyan ora ngalangi bledug nalika mbukak. Kita pancen ora ngerti kepiye pengaruhe kanggo imac.
    Aku ora ragu manawa solusi sampeyan efektif, gampang banget, mulane bisa uga aku ragu
    Greetings

  3.   jaca101 ngandika

    @Jose Ayo deleng, barang iku laci, apa sing ana ing mburi gelas sing apik ora mung monitor glosus umum, ayo lunga yen njupuk bledug yen kaca kasebut dicopot sawetara menit sampeyan ngresiki kaya liyane sing ora ana gelas.

    @Alberto Rojas Sejatine aku ora ngerti carane nyopot gelas saka MacBook pro anyar, aku durung nate nyoba. Aku ora mikir yen bisa uga nganggo magnet kanthi papan sing sithik nanging bisa uga ana clasps utawa apa, apa sampeyan nyoba narik cangkir nyedhot kanggo ndeleng apa sing kedadeyan?

  4.   Felipe ngandika

    Mesthi gampang, gampang nganggo cangkir sedhot. Aku wis duwe tilas lembab. Ayo dak jelasake, ing layar isih ana jejak sithik ing sisih ndhuwur, sing uga ana ing tutup kaca, iki, saiki aku ngilangi, nanging liyane? Oalah, aku ora ngerti apa luwih saka cacat desain ... Apa ana ide? matur nuwun

  5.   jaca101 ngandika

    @Felipe sampeyan ujar manawa ana kelembapan ING liputan glossy monitor uga kaca ing gelas ??? amarga yen ana ing ndhuwur, di resiki kaya monitor liyane, yen sampeyan pengin nganggo busa kaya kanggo ngresiki monitor ...

  6.   Alberto Rojas ngandika

    Layar ing MacBook Pro 17 ″. Lan kabut lan noda ana ing njero utawa ngisor, ora ing ndhuwur. Kayane aku kudu dibuwang saka casing. Apa ana sing wani nindakake tes?

  7.   jaca101 ngandika

    @Alberto Rojas Nanging… saka 17? Macbook pro? Ora Unibody, mesthi, kita ora duwe kaca ing ngarep, mung layar ... uga, solusi sing ora apik, aku ngira masalah sampeyan wis Apple ...

  8.   Alberto Rojas ngandika

    Iki dudu unibody, yaiku 2.33 GHz. Aku mbayangno iku luwih alus. Sampeyan ora bisa mbayangake masalah nalika nggawe foto maneh, titik ireng memedi ing endi wae. Banjur menyang Apple.

  9.   jaca101 ngandika

    Yen sampeyan duwe titik ireng amarga piksel mati, menyang Apple nanging saiki!

  10.   Alberto Rojas ngandika

    Titik kasebut katon kaya spek sing ora teratur, tanpa bentuk kaya jamur sing ana ing njero lensa fotografi.

  11.   jaca101 ngandika

    Nggabungake sing aneh… kanggo Apple!

  12.   trocoloso ngandika

    Halo kabeh. Mbusak layar minangka solusi sing paling efektif lan tahan lama, nanging uga ana solusi liyane sing luwih cepet tanpa kudu nyopot layar: jupuk pengering rambut lan jupuk hawa panas langsung ing layar imac, sawetara detik bakal ana kondensasi ilang Kaya sing dakkandhakake, iki minangka solusi sing cepet lan praktis, nanging sawise suwe noda bakal katon maneh yen papane asor banget. Salam.

  13.   MANOLO ngandika

    Halo, aku pengin takon apa nyopot gelas, sorotan sing ngganggu ilang.

  14.   Diego ngandika

    Hahahaha… .., sampeyan pangguna mac, pancen saya luar biasa.
    Aku mung ora ngerti, kenapa sampeyan uga ora nuli gelas kasebut ing mesin cuci piring kanthi calgonit ultra.
    Man, sejatine iki minangka kegagalan sing ora bisa diapura, yen aku tuku lan mbayar 1700 euro kanggo ngalami masalah iki, aku bakal njerit ing langit. Lan aku dudu pangguna windows sing ilang sing ora nindakake apa-apa nanging ngritik apel, kosok baline, sawise nandhang sangsara karo vista, aku pengin tuku imac, nanging ndeleng kegagalan iki lan siji liyane sing katon menehi driver grafis Aku luwih seneng ngenteni apa dheweke bisa ngatasi, wiwit 1649 euro yen model sing dakkarepake biaya, saben dina ora digunakake.
    Sampeyan, pangguna Apple, kudu luwih sambat nalika salah sawijining produk Apple cacat utawa kekurangan serius, amarga kanthi cara iki Apple bakal luwih kepenak kanggo menehi kepuasan lan menehi ganti rugi para pangguna. Nanging yen kosok baline, tumindak kaya ngono, ngucapake kepuasan kiwa lan tengen produk lan malah kadang-kadang, nggawe kerugian kasebut dadi kabecikan (ing kasus iPhone), umume perusahaan kasebut ora menehi batere 200% kanggo Ngatasi masalah.

  15.   Alberto Rojas ngandika

    Aku pitutur marang kowe yen bab kasebut gampang diatasi. Amarga duwe Apple Care, Apple ngganti layar kanthi gratis.

  16.   sakura ngandika

    Mesthi, amarga sampeyan uga ora nyelehake gelas ing mesin cuci piring kanthi calgonit ultra.

  17.   Alberto Rojas ngandika

    Sakura, mandheg omong kosong, ide komentar yaiku produktif lan migunani, mula kita pancen padha nulungi siji-sijine.

  18.   Fonsi ngandika

    Masalahku rada kompleks, aku duwe garis horisontal sing sampurna kanthi warna peteng, warna sing padha karo kabut, ing sisih kiwa ngisor, garis ukurane udakara 8 cm kaya aku nggambar karo penggaris, lan mung bisa katon kanthi warna sing bening…. Kadhangkala ngilang nalika mac wis pirang-pirang dina mati, aku urip lan ora ana, nanging wiwit dakwiwiti kanthi pirang-pirang jam lan katon suwe saya suwe saya suwe tanpa mateni makina. Kanggo nyatane, lan aku ngresiki gelas, km kayane metrakilate basi, lan aku tetep luwih cerah tinimbang emas, nanging sayang aku weruh ana ing mburi tft, lan aku ora wani mbukak mac kanggo ngresiki tft Saka ing mburi, aku ora ngerti babagan wong, nanging nuduhake akeh, lan aku desainer grafis lan ngganggu, saliyane aku seneng banget karo prekara iki lan regane makina ora murah… matur suwun kabeh

  19.   Armando ngandika

    Fonsi, sampeyan bakal weruh ing monitor lcd, padhang lan warna diprodhuksi kanthi macem-macem cara, pranyata warna digawe dening piksel lcd, nanging padhange disebabake lampu horisontal ing mburi, mula yen sampeyan salah salah sawijining lampu sing kudu dihubungi apel

  20.   jaca101 ngandika

    Ya, TFT sampeyan wis rusak, sampeyan kudu ndandani lan kudu dijamin babar pisan.

  21.   Socrates ngandika

    Halo apik banget, aku duwe iMac 24 ″ 2.8 ati radeon lsp dll.

    Kaya wong akeh ... aku entuk noda sing nyenengake ing sisih ndhuwur plat polikarbonat ...

    Monitor Samsung lan drive super uga gagal ... nanging iki crita liyane.

    Malah kanthi garansi, dheweke kanthi sistematis ngganti gelas saben-saben kabut metu ing pojok kiwa ndhuwur.

    Ing macem-macem kunjungan menyang ktuin, aku bisa ndeleng ing garis layanan teknis sawetara iMac sing padha karo gambarku kanthi gambar sing padha ... Renoir asli ... woh saka suhu dhuwur ..

    Wis ora ana garansi ... reregetan mung 2 3 dina katon ...

    Mula, sawise ndeleng monitor rusak ... aku duwe resiko ...

    Aku nindakake isolasi lan solusi liyane nanging ora ana sing bisa ...

    Iki minangka upaya terakhir kanggo ngilangi demam anakku ... mula aku dibor ...

    Kanggo nyoba nylametake nyawane ... Aku ngisolasi karo karton khusus sumber sing dadi pelaku nyata ... kabeh ... panas banget ... kakehan ... Aku ora ana insinyur sing mikirake sumber kaya mini Mac ??, ...

    Ing wektu iki wis muter lan panas metu sing meh kobong saka mburi .. Aku mikir manawa kabeh panas ing njero ruangan ngrusak banget lan luwih akeh kanthi monitor jinis iki ...

    Yen wis bisa digunakake, aku durung ngerti .. Aku pitutur marang kowe ... Salam!

  22.   jaca101 ngandika

    Wong sing duwe ide apik, nanging yen sampeyan entuk, sampeyan bisa menehi pusat lan selaras karo latihan supaya bener.

  23.   Socrates ngandika

    Halo, yen pengeboran rada mudhun ... nanging bisa digunakake, layar ora diwarnai maneh, bisa uga keren, panase metu saka sumber sing apik banget ... bisa uga entuk daya tarik liyane ... salam!

  24.   jaca101 ngandika

    Sampeyan isih luwih becik menehi tandha bolongan kanggo bolongan sadurunge supaya ora nyimpang nalika miwiti ngebur. Uga ana piranti lunak, Fan Control tartamtu sing ngidini sampeyan nyetel penggemar komputer kanthi kacepetan sing luwih dhuwur kanggo meksa luwih akeh hawa sing metu saka slot ndhuwur, sanajan iMac bisa uga rame banjur ora keren ...
    Saiki aku mung kepengin weruh lan nginstal kanggo nyoba swara. Ya, swarane ya, nanging suhu sing ditandhani wis mudhun 23 derajat, saka 73 mudhun dadi 50. Aku nyopot amarga ora preduli yen panas, swarane ora muni lan ora kukus, uga suhu optimal karya hard album 68º dadi luwih apik tanpa kontrol kipas.

  25.   Maria lan. ngandika

    Matur nuwun !!! Aku adoh saka omah kanggo Natal lan nalika adhem, nalika bali aku nemokake gelas iMac sing ana ing njero omah. Aku seneng karo kiriman iki amarga sawise maca pirang-pirang blog lan forum, aku bakal angel ngrampungake ...
    Aku njupuk gelas pelindung tanpa masalah, ngresiki kanthi gampang lan kaya sing ujar, aku diselehake dhewe.
    Aku wis suwe karo Mac lan seneng banget. Sampeyan bisa menehi kritik, ora ana sing sampurna ing urip iki (aja nganti kita luwih kepausan tinimbang Paus). Nanging sing jelas aku yen Apple duwe kesalahan, mesthi ana solusi sing sederhana lan praktis.

  26.   alexuco ngandika

    Aku wis mbongkar kaca mengkilap protèktif, aku wis wiwit ngresiki ing njero njero njaba, lan isih ana noda sing seneng. Reresik wis rampung kanthi lengkap, kanthi banyu, alkohol isopropil, luwih akeh banyu, pangatusan lan chamois. Aku malah wis direkam kanggo ditinjau mengko, lan ora ana babar pisan. Titik kasebut ana ing njero monitor. Aku wis nekat ....

  27.   jaca101 ngandika

    Iki wis ora kukus maneh, lagi ngrokok.
    sampeyan kudu misahake tutup monitor lan ngresiki nanging wis luwih wani. Nanging aku nyoba kontrol penggemar smc yen kanthi ventilasi panas banget munggah menyang ndhuwur monitor lan diwarnani.

  28.   cumi-cumi ngandika

    hello kolega saka demam kanggo piranti sing luar biasa iki; Hei, aku duwe macbookpro aluminium 15 inci, lan sawetara bintik-bintik cahya katon ing layar bubar, loro, nanging mung ana ing sisih ndhuwur "bar kontrol" (file, sunting, tampilan, sejarah, lsp) .). Aku rada edan lan seneng nggawe luwih akeh, dadi nalika mac saya panas banget lan macet nalika nggawe video utawa proses abot liyane, aku golek solusi kanggo adhem nganggo banyu, ing sangisore, kanthi sistem sing modifikasi saka miniatur banyu mancur gawean (yaiku motor cilik sing ngetokake banyu saka gelas, lan dikirim bali menyang gelas liwat selang dawa; aku nyelehake selang ing spiral ing ngisor mac lan voila, mac sing digawe adhem banyu pisanan ...) kajaba bintik-bintik cahya ing bilah kontrol uga ana jinis goresan cilik ing njero, sing ana ing sisih kiwa ngisor layar; uga muncul bubar.
    Loro saka kabeh data kasebut, aku bakal ngandhani yen aku nggunakake komputer 8 jam saurutan utawa luwih amarga aku seneng kerja sewengi, kadhang kala aku dadi panas banget supaya sistem (osx) dadi edan, lan menehi kegagalan sanajan sawise dipateni lan urip nganti pirang-pirang jam mengko, nanging iki wis kedadeyan sawetara kaping lan wis tetep mandheg.
    Tulung tulung aku, aku dadi mahasiswa, lan yen mesin iki ngaco aku ora bisa tuku liyane kanggo wektu sing suwe. HELP !!!!!!!! matur suwun kanca.

    Salam saka Amerika Selatan.

  29.   cumi-cumi ngandika

    cah wadonku yaiku macbookpro 15 inci, duo inti intel 1.83Ghz,
    2 GB 667 Mhz DDR2 SDRAM, lan umure wis pirang-pirang taun, aku minangka sing nomer loro, mula aku tuku sing nomer loro. bubar iki aku ngganti batere kanggo generik Tionghoa sing murah banget, lan sawetara wektu kepungkur aku ngganti kertu memori kanggo sing saiki sampeyan duwe.

    pitakon liyane: kepiye sampeyan ngukur suhu macbooks; Apa aku bisa nindakake karo panguji sing nggawa fungsi ngukur suhu? Apa suhu operasi optimal utawa normal? Kepiye yen bisa nggunakake tester kanggo ngukur suhu ing endi sensor? Ing bagean endi komputer aku nyelehake sensor tester? bagean sing paling akeh macbook saya panas ing ngisor iki, ing antarane batere lan pinggir layar.

  30.   cumi-cumi ngandika

    (iki wedokku):

    Jeneng Model: MacBook Pro 15 ″
    Pengenal Model: MacBookPro1,1
    Jeneng Prosesor: Intel Core Duo
    Kacepetan Prosesor: 1.83 GHz
    Jumlah Prosesor: 1
    Total Jumlah Cor: 2
    L2 Cache: 2 MB
    Memori: 2 GB
    Kacepetan Bis: 667 MHz
    Versi ROM Boot: MBP11.0055.B08
    Versi SMC (sistem): 1.2f10
    Nomer Serial (sistem): W86110R0VJ0
    Hardware UUID: 00000000-0000-1000-8000-0016CB881CFB
    Sensor Gerakan tiba-tiba:
    Negara: Diaktifake

  31.   cumi-cumi ngandika

    Apa ana sing wis krungu program sing bisa mbenerake bintik-bintik putih sing diarani "Pixel Fix" ???

    Apa ana sing ngerti cara nggunakake ????

    ing forum liyane, dheweke ujar manawa bintik-bintik kasebut amarga sawetara transistor (utawa apa wae sing diarani) piksel kontrol sing ora bisa dikendhaleni, jarene ing kana, yen Pixel Fix bisa ngonfigurasi maneh.

    telek bantuan !!!!!!!!! karir universitas gumantung karo mesin iki lan aku isih kudu nggulung kacang (dadi bisa guneman ing kene).

    Aja pracaya marang aku, yaiku sinau media audiovisual aku nyebutake bioskop, fotografi, lan video; Sejatine aku kerja karo pemrosesan gambar digital, lan telek yen layar meneng, pengaruhe akeh banget.

    inggih matur nuwun maneh sedulur cilik.

  32.   cumi-cumi ngandika

    (kanca sing aku temokake, nanging isih wangsulan):

    Apa sampeyan duwe monitor plasma utawa LCD kanthi piksel macet (ora bakal ganti warna)?

    Apa monitor kanthi titik sing katon luwih cerah utawa luwih surem tinimbang layar liyane?

    Dadi, apa sing sampeyan duwe yaiku piksel sing macet utawa luwih.

    Kaping pisanan, kudu dicathet yen kita ora ngomong babagan piksel mati.

    Piksel sing mati biasane sing katon ireng kabeh, ora ketompo apa sing kedadeyan ing layar liyane; tegese mati iku tanpa warna.

    Penyumbatan piksel bisa disebabake disfungsi transistor utawa distribusi kristal cair utawa plasma sing ora inhomogen.

    Yen sampeyan ngalami masalah iki, ana cara sing gampang kanggo mbecike:

    * Pateni komputer lan monitor. Nggunakake kain utawa kain lembab, lebokake tekanan moderat ing area masalah.

    Priksa manawa ora meksa tekan bagean liyane ing monitor, amarga sampeyan bisa nyebabake masalah ing sektor liyane.

    * Nalika sampeyan menehi tekanan, uripake monitor lan komputer.

    * Copot kain lan muga-muga piksel sing macet wis normal maneh.

    * Tekanan mbantu mbubarake cairan ing sekitar area sing bisa macet siji utawa luwih. Yen iki ora ngatasi masalah, aja nyerah.

    Sampeyan bisa nyoba piranti lunak ndandani, kayata JScreenFix utawa UDPixel, kanthi ngeklik link ing ngisor iki:

    http://www.jscreenfix.com/

    http://udpix.free.fr/

    Elinga yen cara sing diterangake mung migunani kanggo piksel sing macet, nanging ora bisa digunakake kanggo piksel mati.

    Kajaba iku, sanajan cenderung duwe persentase utilitas sing akeh, perlu dingerteni manawa ana piksel sing macet ora pengin bali normal kanthi teknik iki.

  33.   jaca101 ngandika

    Calamaro: MBP kasebut pisah lan resiki gerbang kasebut. Ora normal yen dadi panas banget mula ndadekake OS X dadi edan.
    Aku duwe salah sawijining sing kerja 24 jam saben dinane, nganti pirang-pirang wulan berturut-turut.

    Menarik banget babagan piksel sing wis mati, kanthi ... aku bakal nyoba. Nduwe logika.

  34.   alexuco ngandika

    JACA101, yen sampeyan ujar manawa asap lan ora kukus, kepiye carane sampeyan ngrampungake? Yen aku kudu mbongkar kasus kasebut, ora masalah. Nanging aku wis ndeleng tutorial sing mbongkar kabeh lan mikir yen ora bisa ngakses luwih saka sing dakkirim. Maksudku, yen monitor ora ana maneh. Bakal beda yen aku pengin nggoleki liyane, nanging yen sampeyan ngilangi pelindung sing nggilap, apa maneh sing bisa sampeyan lakoni ???

    Minangka conto, aku menehi tutorial sing daklakoni kanggo sapa wae sing bisa diladeni, utawa yen ana wong mikir kepiye aku bisa ngilangi reregetan asapku.

    http://www.vimeo.com/10670105

  35.   jaca101 ngandika

    Aku durung mutusake kanggo ndandani, nanging bakal.
    Dina sing daklakoni, aku bakal ngrekam video proses kasebut.

  36.   alexuco ngandika

    Ing jaca101, yen noda manungsa bisa dirampungake, miturut sampeyan kepiye kudu ditindakake? Yaiku, yen sampeyan mbusak glossy kanggo ngakses monitor, lan sing terakhir duwe noda ing njero, kepiye cara kita ngresiki? Aku ora weruh solusi amarga ora ana potongan ing tengah, monitor kabeh ora bisa meledak, paling ora iku sing dakdeleng.

  37.   jaca101 ngandika

    Ora ana sing mokal ... Aku ngerti yen noda saya glossy, nalika aku scrape, aku bakal ngunggah video, yen majelis kasebut ora bisa diakses kanthi radikal, mula bisa uga nglanggar radikalitas kasebut, bisa digunakake, mula aku ngukur kemungkinan nyilemake kabeh monitor ing alkohol isopropil utawa cairan dielektrik liyane sing bakal ngresiki noda kanthi kontak.

  38.   alexuco ngandika

    Mungkin aku durung nerangake kanthi becik, utawa ana sing uwal saka aku. Ing video sing dak kirim, sampeyan bisa ndeleng cara mbusak glossy kasebut. Ya, aku ngresiki kabeh kanthi alkohol isopropil, lan ora ana apa-apa, amarga noda kasebut ora ana, nanging ing njero monitor. Mula, ora preduli sepira dakwenehake, dheweke ora ana gunane.
    Siji-sijine solusi sing dakdeleng yaiku yen kajaba ngilangi pelindung utawa glossy pisanan, monitor uga bisa dibongkar, nanging swarane kaya tembung gedhe, lan ora uga ing video sing mbukak online saka layanan teknis Apple yaiku « intuisi »Sing monitor bisa dadi bledosan. Iki uga bakal dadi risikone.

    http://www.vimeo.com/10670105

    Sapa sing duwe ide babagan bricomania?

  39.   jaca101 ngandika

    Yen sampeyan wis nerangake kanthi bener, ya ... aku isih ngrujuk kanggo mbatalake monitor glosi saka njero lan yen ora bisa meledak, kacelupake kanthi lengkap ing larutan dielektrik. Aku ora ngira yen cairan saka sel warna, amarga kurang banyu, kena pengaruh.

  40.   Mesin ngandika

    Dadi sampeyan mikir manawa kita kudu mbusak gelas saka layar saben-saben mateni komputer, amarga sawise mateni bintik-bintik uap utawa hawa panas katon maneh. Aku ora setuju kaya sampeyan.
    Greetings.

  41.   Igor ngandika

    @alexuco

    http://www.vimeo.com/10670105

    Cara sing sampeyan ajar uga bisa rampung ing iMac anyar? Loro-lorone 21,5 ″ utawa 27 ″?

  42.   jolumafez ngandika

    Alexuco, solusi sing sampeyan usul, sampurna kanggo aku lan gampang banget dieksekusi. Ing sawetara menit, aku mungkasi sawetara minggu sangsara, mung mikir babagan ngisi daya iMac Core i7 27-inch kanggo layanan Apple, sanajan dijamin karo garansi luwih saka rong taun.
    Aku ora ngerti suwene wektu sadurunge (bintik-bintik bedhug) ing sisih kiwa ndhuwur lan ngisor ing ngisor monitor bakal diulang. Nalika ngresiki nganggo alkohol isopropil, aku ngerteni yen lawon kasebut wernane cemeng, mula aku asor asor lan asap (aku nerangake manawa aku ngrokok, yen ngono). Lumahing monitor ora ana reregetan, amarga ana ing kaca protèktif.
    Aku nyathet yen iMac minangka invoice pungkasan taun 2009, mula presentasi gelas beda karo model sing digunakake ing video panjelasan kasebut.
    Matur suwun maneh lan nyaranake prosedur kanggo sapa wae sing duwe paling wani.

  43.   anita ngandika

    Saran sing apik banget. Sanajan aku ora ngerti yen bakal wani nulungi dheweke, nanging mesthine yen ana masalah kaya iki ... aku bakal nyoba!
    Aku mung weruh titik teles ing layar iMac ing sisih tengen ngisor. Aku wis maca tulisan kanthi tip, menehi panas karo pengering, lan aku wis rampung. Nanging saiki aku ndeleng maneh lan aku ora ngerti apa sejatine aku durung nindakake apa-apa, utawa apa mbalik maneh!
    Aku arep njupuk pengering maneh ... ¬¬

  44.   Aku-tek.es ngandika

    Mitra saran sing apik banget. Piala nyedhot, suede lan bisa maneh. Lan maneh, seneng nonton wong-wong Apple rampung ing njero interior. Matur nuwun

  45.   Alvaro ngandika

    Hai, aku duwe imac 21,5 ing pungkasan taun 2009. Nyoba nyopot gelas seneng sing nutupi layar wis rusak dadi loro ... Kesalahan magnet nalika aku wis pisah, sing ana ing pojok gabung karo aku lan Aku ditinggal karo setengah kristal ing tangan liyane .. Oalah, apa ana sing ngerti ing endi sampeyan bisa tuku kristal liyane? Aku ora ngerti apa sing menehi aku duwe kaya iki tanpa gelas, kayane barang sing kurang apik lagi dibangun

  46.   jaca101 ngandika

    Yo, kene: http://www.ifixit.com/Apple-Parts/iMac-Intel-21-5-Inch-Glass-Panel-EMC-No-2308/IF173-001?utm_source=ifixit_cart&utm_medium=cart_product_link&utm_content=product_list
    Luwih larang ya, nanging w ...

    Sunting: Aku mung ndeleng manawa potongan iki mung bisa digunakake ing AS.

  47.   jaca101 ngandika

    Mungkin sampeyan bisa takon menyang Benotac utawa reseller premium apel sing duwe layanan teknis.

  48.   sachie ngandika

    Halo, aku duwe masalah sing padha karo layar lan pedhut.
    Aku pengin ngerti yen sawise ngresiki masalah rampung utawa sampeyan kudu nindakake saka wektu. Matur nuwun

  49.   jolumafez ngandika

    Udakara setaun kepungkur, aku njupuk gelas pelindung sing diwarnai kabut lan ngresiki kanthi tliti. Saiki aku mbaleni proses kasebut, amarga bintik-bintik sing diberkahi wis bali, nanging kanthi apes amarga layar kasebut uga nduwe papan sing lemes nanging katon, ing sisih tengen. Aku ngerti yen nalika nguripake komputer, papan iki meh ora katon lan mundhak nalika monitor dadi panas. Iki nguwatirake lan aku bakal nggunakake layanan garansi sing isih berlaku, amarga aku wedi bakal saya suwe saya suwe.
    Teori kula yaiku iMacs iki ngasilake panas banget, mula ora bisa ilang kaya efisien. Muga-muga model paling anyar sing duwe port gludhug bisa nambah aspek iki (nganti saiki dakkira, nanging aku ora ngerti nganti sepira).
    Pakulinane yaiku njaga mesin 24 jam saben dina, nglakokake gelaran foto nalika ora digunakake. Aku mikir manawa panggunaan iki ora apik kanggo komputer tartamtu, mula aku menehi saran supaya ora nggunakake.
    Pendapatku yaiku luwih aman kanggo tuku tampilan bioskop utawa monitor gludhug (sing ora ngasilake panas, bisa uga) lan pro Macbook, kayata.
    Anggere monitor kasebut dhewe ora diwarnani, luwih becik yen kaca kaca kanggo kabut njaba kudu diresiki lan dibersihake yen perlu. Yen sampeyan wis diwarnai sepisan, meh sampeyan bakal bisa nggawe maneh.
    Gagasan liyane sing dakpikirake, yaiku nyelehake kira-kira telung penggemar cilik (kayata kertu video utawa prosesor tartamtu) ing slot ngisor basis monitor, kanggo meksa mlebu udara nyedhaki interior, kanggo mbantu kerja defisit sistem ventilasi internal. Aku bakal nuli nuli entuk penggemar kasebut.
    Good luck.

  50.   Jaca101 ngandika

    Noda kabut bakal katon anggere kahanan atmosfer ora "dirampungake"

  51.   jolumafez ngandika

    Bener banget: Yen panyebabe ora owah, efek kasebut bakal dibaleni maneh. Nanging, ing kahanan lingkungan sing padha, aku tetep njaga mesin lan monitor liyane kanthi lancar. Tanpa kasusahan kabut sing kedadeyan lan bola-bali ing 27 ″ iMac saka pungkasan taun 2009. Ternyata valid yen diduga manawa desain iMac kasebut nuduhake defisit pendinginan utawa kerentanan struktural liyane, sing nyebabake masalah kasebut ing sawetara unit kasebut. Dakkira ora masalah kanggo kabeh, sing mesthi bakal nggawe Apple dadi masalah serius. Lan muga-muga manawa iMac anyar duwe perbaikan pencegahan tambahan. Aku durung percaya banget, amarga entuk sing anyar sawetara dina kepungkur. Nanging, aku bakal nonton kanthi ati-ati yen sejarah mbaleni, lan uga, aku bakal nyoba supaya ora tetep yen ora digunakake, suwe banget, sing daklakoni kanthi ora sengaja karo PC Windows. Aku malah bakal ngawasi 15 Mac Mac pro, uga bubar dituku. Kanthi Mini, aku ora duwe masalah, nggunakake monitor umum, ing kahanan lingkungan sing padha, nggunakake (kaya sing saiki arep daklakoni karo iMac) minangka server audio lan video, pirang-pirang jam saben dinane.
    Greetings.

  52.   kepiting ngandika

    MASALAH IKU LEMBU, SING GOLEK NGAPAK KANGGO KELOMPOK LAN SATU CORNERS PRAUSNYA GOLEK, AKU NGANGGO KACA LAN ORA GOLEK MULAI MOISTURE GOLEK ING KACA SAKA FAKTOR LAN ORA BISA DIBABAG OLEH ORA NGANGGO LOBA AKU IDEA…. PUTUS ING BAG TOP SILICA GEL KANGGO NGerteni Yen Kasedhiya Sithik Kanggo Nggawe Kelembapan lan Bakal nyoba… Salam!

  53.   Jose L Mainieri F ngandika

    Sawise suwe sawise iMac 27-inci pindhah omahku (kaya sing dak wenehake marang bojoku), aku ngerti yen bintik-bintik ing pinggir sisih tengen ilang dhewe. Iki nggawe aku mikir babagan kemungkinan noda sing terus-terusan minangka produk «magnetisasi» layar, minangka akibat saka kasunyatan manawa ing lingkungan sadurunge ana akeh piranti elektronik, nanging utamane, sawetara pamicara saka teater omah , peralatan stereo, lan udakara patang suwoofer. Kabeh iku mesthi ora ana ing papan sing garwane nggunakake iMac kasebut.
    IMac anyar wis ana ing panggonan lan kondhisi sing padha sadurunge sadurunge udakara 6 wulan, lan nganti saiki durung nuduhake masalah noda. Bisa uga iMac sing kena pengaruh duwe sistem degaussing degaussing, yen sistem kasebut ana ing jinis layar iki, kayadene monitor lan televisi katodik.
    Yen kelembapan bener-bener mlebu monitor, kanthi nggunakake kain lembab kanggo ngresiki, aku saranake sampeyan mikirake rong pilihan kanthi risikone dhewe: 1) Ana sawetara bagean elektronik sing nyemprotake lembab. Sampeyan bisa nyoba ngetrapake sethithik menyang sisih cilik layar lan ndeleng asil sawise ngenteni sawetara jam, sadurunge urip maneh peralatan kasebut. 2) sing luwih kuno, yaiku nggunakake panas nganggo pengering rambut kanthi intensitas sithik, utawa nyelehake layar ing cedhak pemanas ruangan utawa luwih apik, dehumidifier.
    Kolega sing nulis manawa masalah bakal tetep ana yen kahanan swasana ora owah bener ... Aku uga bakal nambah kabeh kahanan sekitar, kayata gangguan utawa magnetisme sing gedhe banget utawa cedhak.
    Sugeng sareh!

  54.   Juan José ngandika

    Aku duwe iMac kira-kira lan aku uga ngalami masalah kasebut, utawa masalah kasebut, amarga ana loro, siji, yaiku kekurangan permeabilitas utawa panyegelan kaca njaba, ing papan sing lembab banget lan utamane, biasane ngrokok, kumelun mlebu lan / utawa lembab lan noda gelas kasebut kanthi dento. Iki gampang diatasi amarga kanca jaka101 nerangake ing ndhuwur, kalebu video. Nanging masalah sing nyata yaiku kondensasi asor amarga panas sing digawe dening piranti internal kayata: sumber, hard disk, motor kipas, lsp. Kanggo ngatasi iki yen sampeyan ora duwe jaminan, ing kene sampeyan duwe gunane kanggo aku, lumayan akeh, nanging kanthi sabar lan tangan sing apik, bisa dirampungake. Delengen kene http://www.macuarium.com/cms/macu/guias/index.php?option=com_remository&Itemid=169&func=fileinfo&id=418
    Ana masalah yen Apple ora pengin kumandhang, nanging manawa ana biaya peralatan apa wae, muga-muga bisa ngatasi.
    Sugeng kabeh.

  55.   jolumafez ngandika

    Artikel babagan cara ngresiki reregetan saka panas sing digawe komponen internal iMac, lengkap banget lan menarik, sanajan kanthi pribadi, aku bakal kangelan mutusake kanggo nindakake. Yen mesin kasebut wis dijamin, aku bakal nyerahke tugas kasebut menyang teknisi Apple. Lan yen garansi wis kadaluwarsa, aku bakal mikir yen teknisi sing padha nindakake pakaryan kasebut. Muga-muga, aku bakal njupuk kesempatan kanggo njaluk upgrade hard drive dadi 2 TB, yen bisa lan sawetara gagasan pencegahan manawa masalah noda isih ana, yen ana tangan sampeyan. Sayange, sapa wae sing nulis artikel kasebut, janji bagean kapindho, ing endi dheweke bakal nerangake cara supaya noda ora katon maneh, nanging aku durung weruh utawa nemokake bagean kapindho, sing bakal migunani banget, nanging durung arep mutusake apa iMac.
    Greetings.

  56.   Jose ngandika

    Gampang banget ngresiki, mula sampeyan kudu nggawa ing manual. Rega regane, dheweke ora ngandhani carane ngresiki supaya sampeyan bisa nelpon layanan teknis lan menehi biaya kanggo "pangonan"

  57.   dimagic1 ngandika

    Thanks aku wis mikir nelpon apel kanggo njamin.

  58.   Fatima ngandika

    Halo, ana kedadeyan ing iMac sing aku ora ngerti yen ana gandhengane karo asor: nalika dakaktifake, kabeh layar katon nganggo kudhung putih, nalika aku turu lan sawetara wektu banjur dak pencet supaya ora bisa turu, ya iku!!, layar katon apik lan kudung susu wis ilang. Apa ana sing ngerti sebabe sebab iki kudu? Apa wis kedadeyan karo wong? Kepiye carane ngrampungake? ... Matur suwun sadurunge.

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Fatima sing apik, iMac duwe taun apa? Yen ora ana sing menehi wangsulan, sampeyan bisa langsung ngubungi Apple, bisa uga menehi panjelasan kenapa. Muga-muga sampeyan enggal bisa ngrampungake, salam.

      1.    Fatima ngandika

        Halo, matur nuwun sanget amarga wis mangsuli. Aku bakal nelpon Apple kaya sing sampeyan ucapake; komputer wiwit taun 2009. Muga-muga bisa enggal diatasi. Salam.

        1.    Jordi Gimenez ngandika

          Matur suwun lan nalika sampeyan ngerti apa-apa, critakake 😉

          regards

  59.   Emmanuel ngandika

    Aku nyoba trik amarga aku duwe bintik-bintik ing layar, aku kira segel sing apik mula aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, aku maca tulisan kasebut lan nyoba nganggo cangkir sedhot gps mobil. Ing wayahe layar teka, aku bisa ngresiki banjur diselehake. Aku butuh wektu limang menit kanggo nindakake. Matur nuwun

  60.   Yiya rangel ngandika

    Aku duwe masalah karo MacBook Pro, sawetara dina kepungkur aku ndeteksi titik putih gedhe katon ing layar. Aku ora ngerti kenapa kesalahan iki amarga, Mac ora ana garansi maneh.
    Aku ora ngeculake, durung sunar srengenge, ora bisa nemokake kesalahan sing dakkirim kanggo noda iki. Muga-muga sampeyan bisa crita, matur nuwun kanthi sanget kanggo perhatian.

  61.   Malaekat ngandika

    Halo! Layar Imacku ​​katoné opaque ing pojok ndhuwur lan tengah, mung bisa dideleng nalika dipateni; bakal dadi apa?

  62.   Sergio ngandika

    Sampeyan retak. Rong jam menehi layar, lan pungkasane dheweke mbenerake awake kanthi ngumbah nganggo piring. urip sliramu!

  63.   Yusuf Yesus ngandika

    Aku duwe meja meja 21,5 that sing bisa digunakake kanthi apik, nyunting nganggo finalcut, lan adobe premiere cs6, bubar layar mula saya kerlip, lan biasane aku duwe layar tambahan kanggo ndeleng antarmuka program editing.

    Telung dina kepungkur layar macku ​​mati lan tambahan isih aktif nuduhake program panyuntingan, dheweke ngandhani yen mac bisa digunakake kanthi normal nanging nalika layar komputer mati, nalika dakaktifake layar kedhip lan tetep ireng, isih ana mung layar tambahan. Saka wektu ke wektu bisa diuripake nanging ora kanthi padhang sing kudune, ora kabur, aku pencet tombol padhang lan maksimal, aku mencet padhang ngisor lan layar dipateni.

    Apa sing bisa kedadeyan yaiku kertu video utawa layar rusak? Aku wis mbukak program diagnostik nanging ora nuduhake kerusakan.


  64.   Andres ngandika

    sampeyan wong mesin!

  65.   Jocyjoce ngandika

    Aku nguripake IMAC kanggo njupuk foto, dumadakan aku weruh titik putih sing nggawe kabur ing gambar, lan saya gedhe. Aku mateni lan ngganti papan lan kabut iki ilang. Aku arep nyoba ngresiki. Nanging pitakonanku, apa aku bisa nutupi kain? Amarga aku duwe asor ing situs iki, nanging ing sisih kasebut garing saka udhara lan ditutupi, iki bakal nyebabake kerusakan.

  66.   Louis mantione ngandika

    IMACku dituku ing taun 2008, pancen apik banget, nanging ana rong rincian sing ngganggu aku, sing kaping 1: CD drive wis terintegrasi, nalika aku masang CD macet lan ora bisa metu. , lan ora ana sing bisa nulungi aku amarga ternyata sampeyan kudu nyopot lan komputer iku hermetik !!!!!, lan nomer 2: tambalan utawa bintik-bintik ireng wiwit katon ing layar! sing nutupi layar nanging katon lan ilang dhewe, Sapa sing bisa nulungi aku !!!!!

  67.   Angel ngandika

    Kanggo solusi, sampeyan kanthi cepet lan gampang ngilangi rasa ora senang saka aku.

  68.   Jonathan ngandika

    Matur suwun sanget, iku mung kanggo nyopot gelas lan noda ilang kanthi sihir

bool (bener)